Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy párkapcsolatom van?
Sziasztok,
21 éves vagyok, és most tartok életem első igazi párkapcsolatánál. Korábban nem igazán jöttek össze a dolgok, sokszor csalódtam és kialakult bennem egy kép, hogy én egyedül vagy erős és nincs szükségem senkire.
Most megismertem valakit (nagyjából másfél hónapja) és annyira jól érzem magam vele, repül az idő, amikor együtt vagyunk.
Viszont nagyon sokat küzdök magamban azzal, hogy kell-e ez nekem, alkalmas vagyok-e egy párkapcsolatra... és nem igazán tudom, hogy hogyan győzhetném le ezeket.
Nekem kevesebb együtt töltött idő is elég, hogy továbbra is önállónak érezhessem magam és nem zavar, hogy sokat találkozik a barátaival, mert így kicsit olyan érzete van a dolognak, mintha barátok lennénk extrákkal. Viszont tudom, hogy ez így nincsen rendben, és minden korábbi próbálkozásomnál ugyanez volt a probléma.
Valakinek hasonló tapasztalat? Mit tanácsoltok, hogyan birkózzak meg ezekkel?
Tipikus példája annak, ha nincs gond, akkor csinálunk.
Miért kell agyalni állandóan? Miért nem lehet egyszerűen csak megélni a dolgokat? Ha mindkettőtöknek megfelel így...Akkor mi a probléma? Azaz, akkor miért generálsz problémát? a mindenkinek megfelelő helyzetből?
Ha nincs baj, akkor keresni kell valamit, hogy nehogy megszunjon a nyavalygas es a rinya, mert azzal elveszik az identitas 😂😆
36F incel
11: igen, nyilván jó dolgomban írom ki a kérdést, mert nincsen elég nehézség enélkül is az életben az elmúlt 1 évben :)
nekem ez gondot okoz, mert eddig csak bántalmazó és toxikus emberek vettek körül, ezért nagyon sok munka, hogy elhiggyem a páromnak, hogy engem akar és ez így neki is jó. feltettem egy kérdést, hogy van-e más is ilyen helyzetben és nekik mi segített, de akkor elnézést.
a többieknek köszönöm, ment a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!