Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt akarja, hogy ne dolgozzak, hanem helyette legyek vele többet, vajon igaza van?
Dolgozom fősüli mellett, mert szüleim piszkáltak eddig, hogy miért nem dolgozom és lustának tartottak és ezt sokszor a fejemhez vágták, mert eddig évekig nem dolgoztam. Szeretnék autót venni, meg mellé egy kis pénzt, hogy suli után legyen miből elindulnom az életbe.
Azonban ez azt eredményezi, hogy barátnőm szakított velem, mert heti 3x tudnánk csak így találkozni és neki ez nem elég.
Igaza van? Tényleg adjam fel a munkámat? Volt már valaki így? Mi a megoldás?
Nyomd a p..fájába a kérdést: Miért akarja ezt tőled: konkrétan ő akar téged eltartani?
Remélem, hogy van már személyi igazolványa és van min. 18 éves, hogy ezt megértse.
Szeretne többet találkozni, ezért szakít, hogy egyáltalán ne találkozzatok? Logikus, valóban....
Szóval ez tipikus példája a hibás problémakezelésnek. Mit lehetne tenni? Vagy örülsz, hogy megszabadultál egy konflikuskezelésben elégtelenre vizsgázó valakitől, vagy pedig szépen leültök beszélgetni, és pontosan tisztázzátok, hogy ki mit szeretne.
Fogalmazza meg pontosan, hogy neki mennyi, és milyen típusú (időtartamú, jellegű) találkozás lenne elég. Beszéljétek meg, hogy ezt hogyan lehetne megvalósítani. Mondd el, hogy neked fontos a munkád, de szeretnéd az ő igényeit is figyelembe venni, viszont ehhez pontosan meg kell tudnia fogalmazni azokat, csak úgy lehet összehangolni. (Ilyenkor ki szokott derülni, hogy nem is az az igazi probléma, amiről szó van, hanem valami egészen más, amit könnyedén meg lehetne oldani, ha mindkét fél nyitott rá.)
Szia!
19 éves vagyok, szintén dolgozom. Barátnőmet heti 1x látom(max. 2héten 1x) a sulija miatt.
Nálunk pont fordított a helyzet, engem is zavar a kevés találkozás, emellett viszont nagyon szeretem és tiszteletben tartom a tanulmányait.
Szóval ha te heti 3x tudnál vele CSAK találkozni, én még nagyon is örülnék a helyében.
Viszont az ilyen lány aki azt mondja ne dolgozz és csak vele foglalkozz, az valószínűleg sosem volt még olyan helyzetben mint te. Aki ennyire nem tiszteli a másik "helyzetét" mint ő, azzal foglalkozni sem érdemes (szerintem)...
Nem lehettek olyan idősek hogy egész nap egymáson lógjatok, hagyjátok egy kicsit élni a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!