Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt akarja, hogy ne dolgozzak, hanem helyette legyek vele többet, vajon igaza van?
Dolgozom fősüli mellett, mert szüleim piszkáltak eddig, hogy miért nem dolgozom és lustának tartottak és ezt sokszor a fejemhez vágták, mert eddig évekig nem dolgoztam. Szeretnék autót venni, meg mellé egy kis pénzt, hogy suli után legyen miből elindulnom az életbe.
Azonban ez azt eredményezi, hogy barátnőm szakított velem, mert heti 3x tudnánk csak így találkozni és neki ez nem elég.
Igaza van? Tényleg adjam fel a munkámat? Volt már valaki így? Mi a megoldás?
Csak a miheztartás végett: a másik fele az itteni erősen elferdített kérdésnek.
Én vagyok a hisztis, semmirekellő, rossz lány, aki ki akarja sajátítani a pasit. Az én szememben a sztori kicsit másképp van, csak egyesek ezt elfelejtették a véleménnyilvánítók orrára kötni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
# 8 vagyok, és a másik oldal ismeretében is vállalhatónak tartom a válaszomat.
Ugyanis ebből sem derül ki, hogy mit is szeretnétek pontosan egymástól, csak megy az egymásra mutogatás, de egyikőtök sem mondja el, hogy mitől is érezné jól magát a kapcsolatban.
Így meg senki nem érzi jól magát, mert csak annyit láttok, hogy nem tudtok megfelelni a másik (ki nem mondott) elvárásainak, mert semmi se jó, amit a másik csinál. Mondjátok már el egymásnak, hogy mit szeretnétek, pontosan mit vártok egymástól, mitől éreznétek jól magatokat a kapcsolatban!
A 13-as emberke leírta h mi a tészta!
12-es: "Csak a miheztartás végett" idelinkelsz egy olyan kérdést ami ugyan olyan mint ez, "a másik oldal" tök ugyan az csak itt a lány a rossz ott meg a fiú :D , egyikőtök sem jobb a másiknál, ahogy leírták már megy az egymásra mutogatás... Beszéljétek meg aggyal vagy offoljátok a kapcsolatot. (mivel sok a hozzászólás plusz a lányos kérdés hosszú ezért csak bele-bele olvastam szóval lehet h félre értelmezem az egészet, ebben az esetben bocs)
A nőd egy hülye idióta,p_csa az életről kb. annyi fogalma van mint a s_ggemnek,de szerintem agyban is egy éticsiga szintjén van.
És miből mentek nyaralni?
Miből veszel kocsit?
Miből veszel lakást?
Miből mentek Wellneszezni?
Erre nem gondol?
Eszedbe ne jusson otthagyni a melót p_nát kaphatsz akármennyit de melót nem,dobd a csajt,hogy a fejével nyissa az ajtót.
Szánalmas egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!