Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a személyisége miatt nem volt és nem lesz soha párkapcsolata az hogy dolgozza fel?
Lehetséges egyaltalán? Képes az emberi elme ekkora traumát elviselni ép ésszel? Lehet örökké egyedül lenni ?
Meg lehet úszni totális megörülés nélkül?
Nem lehet elviselni. Két kiút van, az egyik hogy kitörsz belőle - ez baromi sok pénzbe kerül és NAGYON sok szerencse is kell hozzá és még annál is több kitartást - a másik út szerintem evidens.
Más lehetőség nincs. Bár én az egész életem nem tudom feldolgozni, nem is lehet. Az egész el van cseszve az elejétől a "coming soon" végéig.
Adakozzatok inkább arra, hogy valahogy kijavítsam a korábban elkövetett hibáim...
Változni nem nehéz ha van miért, ez esetben kiért?
A új dolgok jók, ahogyan a változás is.
Valóban vagy változol/változtatsz vagy marad a magány és valamilyen függőséggel, jobb esetben csak extrém elhivatottsággal egy-egy elfoglaltság terén (hobbi, munka stb) lekötöd magad.
Ha a személyiségeden nem tudsz/nem akarsz változtatni, változtass a környezeteden!
Pl.: költözz el, keress új munkát, próbálj ki új hobbikat, utazz, keress új ismerősöket, barátokat, lépj be valamilyen csoportba, legyél aktív tagja valamilyen közösségnek. Valószínűleg mindezek miatt a személyiséged is változni fog (részben legalábbis), csak nem tudatosan és nem fogod annyira észrevenni. De mindenképpen pozitív atással lesz rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!