Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelent, ha egy pár túl sokat van együtt?

Rendezhetnek gamer délutánt, de nagyon szomorú lennék ha pont engem hagyna ki, lévén, online játékban jöttünk össze, az közös hobbi:D
Najó, online egyetem mellett, szokott a csoporttársaival, az tök oké.
Amúgy kifejezetten örülök ha haverokkal megy pl bmxezni, mert én nem tudok mit kezdeni ha engem rángat el.
Kérdező, nálunk én vagyok az énidő igénylő.
Minszk neki hogy töltsünk külön időt, de hát egy a lakás.
De pl én nem mentem el vele a családjához már párszor, mert az egyedüllétet igénylem már egy ideje, nem tudtam magamra erőltetni, hogy még több ember közé menjek.
Mindig olyan jól megbeszéljük, hogy tiszteletben tartjuk a másik én idejét, és eleinte betartjuk, aztán odajön ölelésekért, de akkor amikor után vagyok valami teszek veszek dologban. "Csak egy ölelés, baj?" Bűntudatom lesz, megölelem, de a tizedik után már ideges vagyok.
Nem mindig jut eszembe újra leültetni megbeszélni, főleg mivel, ha ideges vagyok, már nem tudom szépen mondani.
Meg ha a szomszéd lánnyal megyek kutyát sétáltatni, mindig jönni akar, de közben nem beszélget, ezért nem szeretem magammal vinni.
Néha nehéz vele meghúzni a határokat, mert nagyon szeretem, és bűntudatom van. De muszáj ha egészséges kapcsolatot szeretnénk. Ezért igenis kell. Nehezíti hogy nagyon szomorú kiskutya fejjel szokta fogadni at indítványaimat.
Azért most már jobban megy nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!