Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok, ti mennyit telefonoztok amikor otthon vagytok? Barátom úgy érzem túl sokat, szerinte meg nem.
Mindketten 8 órás munkarendben dolgozunk, ugyanakkor érünk haza. Alapjáraton nem gyártósor mellett, sima irodai munkánk van, bent is tudunk telefonozni ha akarunk. Ő is szokott, én is néha.
Ennek ellenére ha hazaér miután beszéltünk pár mondatot rögtön lefekszik a nappaliba és 1-másfél órát telózik. Nem fb-ot görget, hanem politikáról olvas, videókat, podcasteket néz, híreket olvas, zenét hallgat.
Ez a másfél óra után szoktunk általában egymással foglalkozni, ez többnyire főzés vagy filmezés.
Reggel is kb. első dolga átgörgetni a híreket miután adott puszit, este is még elalvás előtt nyomkodja.
Szerintem sok. De én nagyon nem vagyok telefonos típus...
Most ne a telefonozáson legyen a hangsúly, mert más ember a tv vagy a számítógép előtt b*@sz el ugyanennyi időt.
Kérdező, mit szeretnél mit csináljon abban a 1,5 órában? Akkor is veled foglalkozzon? Te el tudod verni magad valahogy egyedül abban a 1,5 órában, amíg nem veled foglalkozik? Neked nincs én időd, amikor nem más ember társaságában vagy, hanem magadban egyedül?
Azért, az hogy valaki elolvassa a híreket miért rossz dolog? Ha nem facebookon csinálja valami blikk oldalról, akkor inkább példát is vehetnél róla, hogy érdeklődik a világ iránt.
Még mindig jobb ha napi 1 órában elolvas X hírt meg megnéz 2 podcastat, mintha napi 1 órában a facebookos hülyeségeket lájkolgatná meg az instát pörgetné.
Szerintem ez egyáltalán nem sok, ennyit én is simán eltöltök hírekkel, videókkal. Mindenkinek kell én-idő, szomorú lennék ha a párom napi 1 óráig nem bírná elfoglalni magát... szerencsére neki is van saját érdeklődési köre, van mit csinálnia addig. (Olvas vagy játszik addig.)
Mi hazaérés és vacsora között szoktunk ilyen szabadfoglalkozást tartani, az az egy-másfél óra amúgy is pont alkalmatlan lenne arra hogy nekiálljunk valami programnak.
Te nagyon a telefonozással kötöd össze. A munkában nincs én-idő, nem tud elvonulni, olvasgatni.
Nekem megértő a párom ezzel (én vagyok a nő) mégis néha bezárkózok a fürdőbe, mert ott teljesen egyedül lehetek.
Van hogy leül játszani a gépen, én meg lefekszem mellé és olvasgatok. Nem szólunk nagyon egymáshoz sem, mégsem kínos a csend.
De tényleg, mit csináljon abban a 1,5 órában?
Ez még csak nem is sok szerintem. És ezt úgy írom, hogy én elég ragaszkodós vagyok és szeretek minél több időt a párommal foglalkozni, de napi 1 - 1,5 óra egyáltalán nem sok még szerintem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!