Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a legnagyobb pénzösszeg amit kértetek a Párotoktól?
Nem zsebpénzre gondolok és nem kitartásra, úgyhogy a trollok megkímélhetnek! Nemsokára ünnepeljük a nyólchónapos évfordulónkat szóval nem új a kapcsolat.
Nem rendszeres pénzről hanem egy egyszeri alkalomról beszélek, mert valamit ki kell fizetnem.
Köszi!
Tojunk a fogaidra, kérdező. Te csak az aktuális pasidat akarod kicsit megkopasztani.
NMHH... hagyjuk már:)
"Nem provokáció, de tényleg érdekel, ha itt senki nem kér pénzt a pasijától, akkor miért nem éltek egyedül?"
Ezt nem értem. Most azt mondod, hogy egy férfi kapcsolatban csak arra jó, hogy pénzt adjon? Elég lesújtó véleménnyel vagy a férfiakról.
"illetve, akkor a lakásába sem költöztök be, vagy havi lakbért fizettek?"
Az én lakásomban élünk, és miért fizetne egy pár egymásnak lakbért? Nem szobatársak vagyunk, közös az életünk.
2 év után 50 milliót, kellett kocsi, ház, cici....
de cserébe” tervezünk családot, és ezt kapcsolat elején megmondtam neki, tudta mire vállalkozik ha komolyodna a dolog..
akartam gyerek előtti luxust az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!