Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, van az a pénzösszeg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van az a pénzösszeg, amiért hajlandóak lennétek eltölteni egy estét egy fiúval?

Figyelt kérdés

Hihetetlenül hangzik, meg tudom nincs is ilyen, de pl ha egy fiú nyerne egy nagyobb összeget, és felajánlaná nektek azért,hogy együtt legyetek vele, rábólintanátok?

Vagy azt mondanátok, hogy nem, nekem a pénz nem kell, nekem elveim vannak.

Őszíntén ha kérhetem, kort és nemet is írjatok légyszi.

2012. dec. 25. 15:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én csóró vagyok, de mivel szűz, nem tudna senki se akkora összeget mondani vagy adni. :D
2012. dec. 25. 15:09
 2/19 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok. És az ilyen lányokat a megfelelő oldalon érdemes keresni.
2012. dec. 25. 15:09
 3/19 anonim ***** válasza:
kb nincs az a pénz, elveim vannak.25N
2012. dec. 25. 15:14
 4/19 anonim ***** válasza:
70%

A lányok legnagyobb része adott helyzetben képes lenne rá. Kevesen vannak, akik ha pl. éheznek, és felajánl valaki nekik egy csomó pénzt, nem bólintanak rá, inkább éhenhalnak. Szerintem abban a helyzetben én is ezt tenném, bár szerencsére tapasztalatom nincs a témában.

Az biztos, hogy most nem tenném, tökéletesen elégedett vagyok az életszínvonalammal, innentől nincs értelme pénzért olyasmire vetemednem, ami után nem tudnék többé tükörbe nézni.

2012. dec. 25. 15:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Hallod,lehetne tonnaszámra a lóvé,meg bármi az én barna pucusomat(M),nem árúlnám el soha,senkiért és semmiért!!!A pénz csak eszköz,az érzelmek amik szívbõl jönnek azok az értékek!!!
2012. dec. 25. 15:17
 6/19 anonim ***** válasza:
34%

micsoda szentfazekak :D

hogy ne lenne olyan csaj? a legtöbbnek még egy koktél is elég

2012. dec. 25. 15:20
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
ja, gondolom anyádnak is elég volt. :-)
2012. dec. 25. 15:23
 8/19 anonim ***** válasza:
34%
sokat érsz a szeretetel ha éhen döglesz én ugyvagyok mindent meglehet fizetni csak sokan nemvaljákbe meg 1 szituáció más az elméletben és gyakorlatban
2012. dec. 25. 15:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek nagy részénél van az a pénz, főleg ha szerződéssel biztosítják a diszkréciót. Az emelje fel a kezét, aki egy sziget áráért nem menne bele ilyenbe.
2012. dec. 25. 15:24
 10/19 anonim ***** válasza:
*5- ös vagyok,melléfogtál esetemben,mert nem vagyok szentfazék csak tisztességes ha szeretek egyet,és a koktailodat megtarthatnád mert abszolut semmi szeszesitalt nem fogyasztok!!
2012. dec. 25. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!