Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van az a pénzösszeg, amiért hajlandóak lennétek eltölteni egy estét egy fiúval?
Figyelt kérdés
Hihetetlenül hangzik, meg tudom nincs is ilyen, de pl ha egy fiú nyerne egy nagyobb összeget, és felajánlaná nektek azért,hogy együtt legyetek vele, rábólintanátok?
Vagy azt mondanátok, hogy nem, nekem a pénz nem kell, nekem elveim vannak.
Őszíntén ha kérhetem, kort és nemet is írjatok légyszi.
2012. dec. 25. 15:05
11/19 anonim válasza:
szerintem mindenkinek lenne az a pénz, még ha most azt is mondja h nem
ott lenne előtte mondjuk 80 millió készpénzben, nem hiszem h lenne olyan aki nem gondokodna el rajta, és vszínűleg el is fogadná.
annyiért talán még én is megdugatnám magam:D
23/F
12/19 anonim válasza:
jelen! én nem mennék bele egy sziget áráért.
elég szar anyagi helyzetben vagyok és voltam már ettől szarabb helyzetben is és akkor sem. pedig én tudom milyen az, mikor 2-3 napig nem eszel, mert nincs mit.
13/19 anonim válasza:
És megintcsak *5-ös,hadd reagálljam le ezt is,igen éhendöglenék inkább annak az egynek a karjai közt,semhogy mocskos pénzeneresszek hályat,meg csillogjak-villogjak.Ennyi.
14/19 anonim válasza:
Vannak ilyenek, őket nevezik k*rváknak.
15/19 anonim válasza:
Nincs az a pénz. Előbb döglenék inkább éhen adott esetben.
16/19 anonim válasza:
Én azt mondom, bizonyos esetekben van az a pénz. Itt persze nem arra gondolok hogy nincs még meg a 20. cuki rucim, hanem ha megélhetésre kell. Igen, én megtenném.
17/19 anonim válasza:
Van az pénz, de annyit senki sem fizetne érte, sajnos :D
18/19 anonim válasza:
Ha olyan helyzetben vagyok, akkor lenne az a pénz. 22/l
19/19 anonim válasza:
szerintem a nők 90%-ának lenne az a pénz. most gondoljatok bele, egész életükben soha többet nem ekll dolgozniuk, szüleiknek se stb.. persze az más kérdés h annyit senki sem fizetne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!