Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a legnagyobb pénzösszeg amit kértetek a Párotoktól?
Nem zsebpénzre gondolok és nem kitartásra, úgyhogy a trollok megkímélhetnek! Nemsokára ünnepeljük a nyólchónapos évfordulónkat szóval nem új a kapcsolat.
Nem rendszeres pénzről hanem egy egyszeri alkalomról beszélek, mert valamit ki kell fizetnem.
Köszi!
Azért sztem ez nem annyira sürgős dolog, hogy ne lehetne kivárni, amíg összeszeded rá a pénzt - ezt úgy mondom, hogy én voltam a fogorvosos válaszoló. Nekem konkrétan brutális fájdalmaim voltak az egyik fogam miatt. És akkor már 5 éves kapcsolatban voltam.
Jelenleg nekem is kinéz egy húzósabb fogászati kiadás (szintén pótlások) - szépen teszek félre rá a fizumból, és elintézem akkor, amikor telik rá. Csak tényleg sürgős vészhelyzetben kérnék.
Soha nem kértem semmit.
Szerintem megterheli a kapcsolatot az, ha kölcsönt kérünk a másiktól, és az még jobban, ha elvárjuk, hogy ne kelljen visszaadni az összeget.
Én nem a gyereke vagy a kutyája vagyok a partneremnek, vagyis nem KELL fizetnie nekem semmit.
A fogszabi pont várhat. Lesülne a bőr a képemről, ha több, mint 1 milkát kérnék kölcsön egy "nyólchónapos" kapcsolatban.
Amúgy ha ennyid nincs, visszafizetni sem fogod tudni.
Tőlem nyugodtan várhatna a fogszabi, az orvos mondta, hogy egyrészt romlanak a fogaim másrészt összecsúsznak. Még több lyukas fogam lesz ráadásul először kell szabályozni, utána lehet beültetni és már így is elkezdett a csont elhalni (nem biztos hogy ez a jó szó rá.). Nem én eröltetem ezt elhihetitek.
A pasim soha nem szólt a fogaim miatt! Ez egyszerűen hazugság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!