Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a páromnak?

Figyelt kérdés

Párommal 8 éve vagyunk együtt, van egy 4 hónapos babánk. Én 25 vagyok a párom 30. Az a probléma, hogy valami miatt nagyon megritkult a szexuális ennyüttlétek száma. Mindig van valami amivel kimagyarázza, hogy most épp miért nem. Tegnap pl azt mondta, hogy a foga fáj. Valami mindig van.

Sose volt ilyen gondunk, de most jó ha 1 hónapba 1x max 2x együtt vagyunk. Nem mondom, hogy minden nap essünk egymásnak, de sztem havi 1 kevés.

Baba elött is ugyanígy dolgozott mint most 8 órába és akkor semmi gond nem volt. A pici nagyon jó baba, nem sírós, jó alvó. Páromnak a háztartásba nem kell besegíteni azt én csinálom egyedül. Szóval nincs jobban leterhelve mint baba elött.

Amikor ezeket elmondtam neki és kérdeztem tőle, hogy akkor nem értem h mi a baj, azt mondja h nincs semmi és szeret.

Más nő biztos, hogy nincs a képbe, munka után nem csavarog, hanem hazajön hozzánk, telefonját nem rejtegeti ahogy én sem, bármikor belenézünk egymás telefonjába.

Rendes ember, dolgozik, nem nőzik, tudom h egy szavam nem kéne, hogy legyen, csak mégis ez zavar.

Az jutott eszembe még, hogy remélem nem az van, hogy mert szültem egy babát már nem nőként tekint rám hanem anyaként.

2021. márc. 17. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a marhaság, hogy az anya nem nő? Hát akkor micsoda? Nem az a nagy baj, hogy nincs szex, hanem az, hogy a férfi szerint ez így tök rendben van. A férfiakat is türelemre szoktuk inteni, miután szült a párja. Akkor szerintem a nőknek is kell tudniuk várni pár hónapot.
2021. márc. 17. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az is lehet ebben, hogy vannak férfiak, akik nagyon szeretnének gyereket, de valójában felelőtlenek, és sosem gondoltak bele igazán. Nem feltétlenül arra gondolok, hogy a gyerekkel van baja, lehet csak zavarja, hogy más lett az életetek hirtelen, hogy rajta van most a fókusz, nem tudtok kettesben lenni, stb.

De amíg nem beszél, addig veszett ügy.

Én szerintem megpróbálnék kicsit eltávolodni, nem bosszúból, csak hátha hiányozni kezdesz neki.

2021. márc. 17. 12:40
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2021. márc. 17. 12:52
 14/15 anonim ***** válasza:

4 honap nagyon rovid ido es meg nagyon kicsi a baba. Szerintem atmenetileg nem tekint nonek, de nem feltetlenul a szo rossz ertelmeben. Anyuka vagy, szerintem most osszekapcsolodsz a kicsivel es szentsegtoresnek tunik a szexualis vaggyal osszekapcsolni.

De az ilyesmi el is mulik.

2021. márc. 17. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Ez a Madonna/Whore complex. Filmben volt, hogy a férfi mondja, azért tart prostikat, mert olyat csinál velük, amit nem akar, hogy a felesége csináljon, és utána "azzal a szájjal puszilja meg a gyerekeinket".
2021. márc. 17. 13:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!