Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a páromnak?
Párommal 8 éve vagyunk együtt, van egy 4 hónapos babánk. Én 25 vagyok a párom 30. Az a probléma, hogy valami miatt nagyon megritkult a szexuális ennyüttlétek száma. Mindig van valami amivel kimagyarázza, hogy most épp miért nem. Tegnap pl azt mondta, hogy a foga fáj. Valami mindig van.
Sose volt ilyen gondunk, de most jó ha 1 hónapba 1x max 2x együtt vagyunk. Nem mondom, hogy minden nap essünk egymásnak, de sztem havi 1 kevés.
Baba elött is ugyanígy dolgozott mint most 8 órába és akkor semmi gond nem volt. A pici nagyon jó baba, nem sírós, jó alvó. Páromnak a háztartásba nem kell besegíteni azt én csinálom egyedül. Szóval nincs jobban leterhelve mint baba elött.
Amikor ezeket elmondtam neki és kérdeztem tőle, hogy akkor nem értem h mi a baj, azt mondja h nincs semmi és szeret.
Más nő biztos, hogy nincs a képbe, munka után nem csavarog, hanem hazajön hozzánk, telefonját nem rejtegeti ahogy én sem, bármikor belenézünk egymás telefonjába.
Rendes ember, dolgozik, nem nőzik, tudom h egy szavam nem kéne, hogy legyen, csak mégis ez zavar.
Az jutott eszembe még, hogy remélem nem az van, hogy mert szültem egy babát már nem nőként tekint rám hanem anyaként.

A: Már nem kíván
B: Szeretője van
C: Lelki gondjai vannak, ami miatt A, vagy B, vagy mindkettő.
Mi férfiak nagyon egyszerű lények vagyunk, semmi mást nem tudok elképzelni. De ne vadidegenekkel beszéld meg, hanem a férjeddel.

Szia, figyelj, nekem az a tapasztalatom a saját környezetemben, h sok férfi már nem tekint nőként a párja iránt, szülés után. Sok férfi iylenkor menekül a közös gyereknevelés elől mert nem tudja feldolgozni a változást h család lettek. A párját anyának tekinti és leveszti szexuális érdeklődését. Fogalmam sincs h lehet e ezen változtatni, igazából ez rajta múlik h ő ezt észre veszi e és akar e változtatni.
Első körben mond el neki h mi a probléma a kapcsolatotokban és meglátod hogy reagál.
Sajnos pont ez az az időszak, amikor a legtöbb válás is megtörténik mert a gyerek miatt a párok nem tudják egymást úgy kezelni mint előtte. Az én rokonaim akik fiatal párok és gyerekek is vannak, már mind elváltak pont emiatt. A családban mi tartjuk még a frontot, úgy tűnik, sikerrel.

Ha legalább annyit mondana, hogy ő is látja, hogy valami van, de nem tudja miért!
Mondjuk ha azzal magyarázná, amit gyanítasz, az nem esne baromi rosszul? Nem attól akar megkímélni?

Még azt tudod csinálni, hogy egyik este iszogattok egy kicsit. Épp csak annyira itatod spiccesre, hogy megeredjen a nyelve. Esetleg belengeted a pszichológus rémét. Vagy beszél magától, vagy pszichológussal fogod kitárgyalni a plötyi farkát.
Amúgy szerintem legyél türelmes még pár hónapot. (Úgy kb.a gyerek 1 éves koráig) A gyerek születése fura módon a férfiak hormonháztartását is megbolygatja. Lecsökken a tesztoszteron szintjük, ezért kevésbé kívánják a szexet. Addig meg vegyél friss elemet a vibrátorodba és hajrá.

Megint egy tipikus jó volt a kapcsolatunk, de jött a baba és most már nincs szex kérdés.
Nagyon nagyon sok férfi nem tud már szexuálisan vonzódni egy nőhöz miután szült. Nem a párját látja benne, hanem egy anyát, és nem kívánja.

"Mi férfiak nagyon egyszerű lények vagyunk"
Hála istennek vannak bonyolultabb férfiak, és ők nem milliárdok nevében nyilatkoznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!