Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom teljesen eldeformálja a személyiségem, én vagyok ezzel vajon csak így?
Gátakat falakat épít bennem folyamatosan.
Sok éve vagyunk házasok, eleinte építő jellegű volt kapcsolatunk egymásra nézve. Közös álmaink céljaink voltak.
De mostanára már csak egymás idegeire megyünk.
Azaz asszony az idegeimre.
Gyakorlatilag lemondtam az összes káros szenvedélyemről, hobbymról már barátaimmal is alig beszélgetek.
Mindent megkritizál az asszony.
Ez ilyen az olyan, a kedvenc zenéim is szerinte szarok.
Ha leülök egy hosszú és fárasztó nap a laptop elé, felteszem a fülest a fejemre már kapom a flegma kérdéseket..
("Ott fogsz rohadni a gép előtt egész nap??!)
Nincs olyan amibe ne trollkodott volna már bele, és a tudatalattimba hallom ezeket a mondatokat mikor épp ezekkel foglalatoskodom.
És 5 pec nyugtom nincs.
Egy darabig úgy intéztem a szabadidőm hogy akkor néztem a kedvenc filmjeim és zenéim mikor nem volt otthon élettársam, de azt vettem észre magamon hogy összerezzemek mikor a jön és a kulcs csörög a zárban mintha rosszat csinálnék épp 15 évesen. "De az a baj hogy már 30 is elmúltam.

10-es
Hát ez szép volt, köszi hogy megosztottad:)

Jajj, én meg imádom az önjelölt kiégett középkorú arcokat, akik annyira nagyzolnak a 10+ éves házasságukkal, hogy egy fórumon tudják csak kibeszélni a párkapcsolati problémáikat, ennyire színvonalas a kapcsolatuk. :) Anyukámék példáját meséltem el, akik leéltek bőven több, mint 10 évet együtt, nem a saját kapcsolatommal példálóztam, kiscsibe. Nem volt nagy szám, sajnálom, hogy te valamit magadra vettél, nyilván valamelyik része passzolt rád, elvégre kinek nem inge... :)
Szuper, hogy te már öreg vagy és több a tapasztalatod, mégis ugyanitt töltöd az idődet és besértődsz kommenteken, akiket olyan emberek írnak, akiknek jó a kapcsolatuk évmennyiségtől függetlenül, mert a tied nem az, és nem tudod megoldani. Sajnálom!
10es voltam.
Össz ne vesszetek már itt nekem!
Igen, valóban elég kevés infót adtam a történethez. Nem akartam túl hosszúra írni a kérdésem.
Az élettársam figyelem hiányos.
Ha 24 órát vele töltök neki az is
kevés.
Amúgy teljes ellentétek vagyunk. Amit én nem tudok azt ő tudja és ugyanez fordítva. Ezért vagyunk még együt.
Neki nagycsaládja van, nekem alig.
Nekem nincs testvérem, neki van.
Én igénylem néha hogy magambba legyek a dolgaimmal, ötleteimmel gondolataimmal, de ő csak beszél beszél és beszél. Ha nem figyelek oda meg megsértődik.
Azon isgondolkodtam hogy elmegyek pszichiáterhez, nem e velem van valami probléma?
"De szerintem nem.
Köszönöm a véleményeteket. Van igazság benne.

Utolsóban
Szerintem azért irányít az asszony, hogy legyen végre csend. Úgy értem, egy ideig bírja az ember a vitákat, de egy idő után meg beleun és igazából leszarja milyen színű a kanapé és hogy hova mennek nyaralni. Ha ezek át vannak passzolva akkor szerintem úgy vannak vele, hogy ha minden úgy van, ahogy ő akarja akkor már nyugalom lesz otthon, de mindig egy kicsit több kell.
Aki egyszer elengedi a gyeplőt az szerintem baromi nehezen kapja vissza és ennek oka tényleg a folyamatos vita és a nyaggatás lehet.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!