Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha kiderülne, hogy volt pedofil ügye, de..?
De végül a feljelentéstől elálltak a gyerekek szülei, meg a lányok amúgy is 11-12 évesek voltak, nem "kisgyerekek". A párod verziójában nem csinált semmit, csak átverték, csőbe húzták ilyen sztorival és hogy a feljelentést is visszavonták azt mutatja, hogy semmi alapja nem volt.
Azt tudod, hogy szereti a fiatalabb(te is 20 évvel fiatalabb vagy nála) és a vékony lányokat, továbbá biztos észrevetted az évek alatt, hogy nézi és szól be fiatal lányoknak.
Mit gondolnál, ha megtudnád ezt a dolgot? Hinnél a párodnak ilyen helyzetben? Azt hinnéd csak be akarják sározni most, hogy olyan jól áll a kapcsolatotok és gyereket vártok? Akitől megtudod az információt, az a párod egy rokona, akivel nincsenek jóban, tehát lehetne alap ilyesmihez.
Rohadtul szégyelljék magukat azok a szülők is, aki a feljelentést kihagyták!!
Tudod hogy hányszor úsznak meg ilyeneket a beteg emberek? Pont ezért? Mert gyávák és lusták a szülők?
Tudod mit tettek ezzel és te is? Mentegettek, védtek egy szexuális ragadozót.
Csak nézz szét a hírességek világában, hányszor van, hogy egy ember borítja a bilit, és derül ki száz meg száz hasonló eset is, mert az áldozatok féltek
Ki fog kiállni a néma áldozatokért, ha nem az, aki tudja?
Lehet, hogy ha már a két kislány előtt fel lett volna jelentve, már őket sem molesztálta volna. 11-12 éves KISLÁNY nem nő, nem is lány. És lehet 15 éves is, hiheti magát felnőttnek, de egy miniszoknyától nem lesz az! És egy életre sérülhet. Ép lelkületű felnőtt nem kezd gyerekekkel, SEMMILYEN körülmények között. És hidd el molesztálás már az is, ha leszólítja az utcán, mert a fejében már más zajlik. NINCS ártatlan pedofil, csak tettében gátolt.
Ha hallgatsz, te leszel a néma, aki cinkos a vétkesek közt!!
Ki védi? Én nem. Van rokonom, aki pl elítèli a tizenéves lányokat a ruháik miatt, nem is értünk egyet, de megváltoztatni nem tudom.
Igen, gyáva vagyok ahhoz, hogy x év távlatából vállaljam az egészet ami velem történt nyilvánosan, pont az olyanok miatt, mint a rokonom, vagy mint anyám, aki sejtette, mégse tett semmit.
Az olyanok miatt, akik ezeknél az ügyeknél nekimennek az áldozatoknak, hitetlenkednek, megkérdőjeleznek, vagy azt hiszik bíztattad.
Ha a gyerekemmel történt volna, nem hezitálnék de ez más. Én is elítélem valamennyire a roma szülőket akik nem álltak ki a gyerekeikért jobban, de ők is félhettek, illetve akkora a tájékozatlanság és olyan enyhék, bizonyíthatatlanok a dolgok, arról nem is beszélve, hogyha nem tiltakozik foggal körömmel a másik, akkor nincs áldozat.. Áh ebben az országban ezt nem lehet, az én dolgaimat nem fogom, másért képes lennék kiállni, mint pl most a hamarosan megszülető lánygyerekért(ha lány lesz), de a saját dolgaimért nem.
Egészen biztos vagyok benne a woody allenes cuccban is, egyszerűen minden részlet amit megosztanak benne van abban is, amit én átéltem, illetve a pasi elvette a saját nevelt lányát, mégis, mi megy ott? Ez pedig rokonok között.. az ember elveszti a biztosnak látszó kapcsolatait, sajnálni fogják, beszélni akarnak róla, belekérdeznek részletekbe, tudni fogja a gyereke is, meghazudtolják.. nézd csak meg mi lett most a kaletás dologgal, meg a hbos woodys sorozattal.. és mivel x év eltelt, még gyanúsabb az embereknek az egész. Nekem van olyan barátnőm, akinek elmondtam miket tapasztaltam, éltem át és csak hitetlenkedve pislogott, megkérdőjelezte, hogy biztos úgy volt e, mert sima érintés, meg odanyúl, odaáll, véletlen is lehet és vele soha semmi sem történt, vagy pl ő nem vett ilyet észre..
Egyszerűen nincs az a támogató közeg, amiben ilyennel elő lehet jönni. Itt is ha megnézed senkit sem érdekelt a kérdésem, jött olyan hogy ne hozd fel, minek tegyem tönkre a pedofil meg a nője életét most, hogy szülni fog, meg miért most állok elő vele meg ilyenek.. Ilyen véleményekkel szemben nem lehet kiállni az egésszel.
Emlékszem egyszer elhagytam 30 ezer forintot a bérletemmel 19 évesen(akkoriban ez sok pénz volt)feljelentést tettem anyám tanácsára, olyan szinten meg voltam alázva és félemlítve, hogyha hamisan mondom a dolgokat feljelentést tesznek ellenem, legalább 3x elmondták minden részletbe belekérdezve, mert nem néztem ki úgy, mint akinek van 30 ezer forintja.. pedig az csak pénz volt.
Egyszerűen mindenki be van szarva, én is és mindenki rohadt gyáva, ha magáért kell kiállnia, ha meg másokért, akkor meg ott a “foglalkozz a sajàt dolgoddal” mentalitás, akkora össztűz jön szembe és úgy borul fel az életed, hogy csak na, pedig egy ilyen kiállástól helyre kellene jönnie és támogatnia kellene másoknak.
Áh. Nem érzem magam cinkosnak, gyávának igen, de nem fedezek direkt senkit attól, hogy nem tereget ki a dolgaim, plusz mikor kibukott a lányos sztorija, tizenéves lány voltam én is, és látod, te is támadod a másikat, csak másik oldalról. Védeni meg senki sem véd, mikor kellene, elvárás meg van két ellentétes oldalról.
Na meg néha arra gondoltam, hogy mások lábakhoz vonzódnak, bőrruhákhoz vagy állatokhoz, egyik se tehet róla, gondoltam azzal, hogy fiatal vékony csajjal volt éveken át megpróbált megváltozni és kerülte a gyerekeket, elnyomta magában a dolgot vagy nemtudom, megpróbált beilleszkedni.
"Nekem van olyan barátnőm, akinek elmondtam miket tapasztaltam, éltem át és csak hitetlenkedve pislogott, megkérdőjelezte, hogy biztos úgy volt e, mert sima érintés, meg odanyúl, odaáll, véletlen is lehet és vele soha semmi sem történt, vagy pl ő nem vett ilyet észre.."
Ő nem barátnő...
Sajnálom, csak forr bennem ilyenkor a harag.
Pedofília betegség, ez tény. De egy pedofil tudja mit tesz, és én egyetlen esetben sajnálom: ha önként jelentkezik kezelésre, kasztrálásra, akármire, bánom is én. De abban a pillanatban, hogy tudatában annak hogy bűncselekményt követ el, ráadásul az egyik legdurvábbat, és mégis megy tovább, már csak akasztanivaló söpredéket látok benne.
Bőrruhákhoz lehet vonzódni, tárgyak, állatokhoz is, de addig míg lsd. fent.
Minden tetted bűn, ha szándékosan ártasz más élőlénynek.
Elnyomni szexuális vágyat nem lehet. Hidd el, nem így megy.
De, csak nem hiszi el, mert neki olyan, mintha ufókról beszélnék, nem tapasztalt ilyet, ahogy az emberek nagy része sem, azt hiszi a világon vannak ezren, az országban 100an, és egyik sincs a közelében.
Próbálja ő hinni, csak nem megy neki, amíg nem tapasztalta, nem látta a sajàt szemével, sőt, sokszor akkor sem, mert akkor jön az, hogy de milyen ruha volt rajta, màr volt melle, nem is kiabàlt, miért nem szólt senkinek, meg ilyenek. Egyszerűen nehezen érzik át és az ember nem akar ilyet elhinni, pláne arról akivel már találkozott párszor, aki a rokona, akit ismer, aki 100 esetből 99ben helyesen viselkedik.
Annyira próbálom elképzelni mit tenne a nő, ha a saját esetem kihagyva elmondanám a bíróságos sztorijàt, de szerintem csak megvetést kapnék, amiért gyanuba akarom keverni a 10 éve ismert párját, tönkretenni a kapcsolatukat most, hogy gyereket is vár, féltékeny vagyok a boldogságukra vagy tudja, hogy sosem kedveltem(nemis).
Biztos első dolga lenne rohanni és megkérdezni a rokonom, hogy én ezt meg ezt mondtam, aztán megkapná a csőbehúzós megúszta, nem csinált aemmit sztorit, aztán jönne a rokonok velem ordibálni egy sort, számonkérni, és elújságolná a többi rokonomnak, hogy hogy tönkre akartam tenni, mikor végül nem lett semmi abból az ügyből..
Meg lebuknék akkor is, ha kamuprofillol írnék, vagy nyomtatott papírral.. hiszen kb 4en vagyunk számítógéphasználók a rokonságban, 2 külföldön van, egy meg haverkodik a rokonommal, szóval biztosan lebuknék.
Mindenhogy rosszul jövök ki. Annyira remélem, hogy fiú lesz.
Mit? Hogy 15-20 éve mit csinált? Meg a rendőrség szrt sem csinált, mikor a szülők mentek feljelentésért, annyi nem volt az egész rendszerben, hogy ne hagyják annyiban a dolgot, simán kijött belőle ártatlanul, mikor én BIZTOS vagyok benne, hogy nem volt alaptalan a dolog.
Ha nem fojtják meg utána az áldozatot, vagy nincs verekedés, nincsenek sebei, nincs nyom, semmi sem történik, így úszhatta meg annakidején az egészet.
Nem lenne "de".
11-12 éves lány, az GYEREK, pont. Nézhet ki akármilyen felnőttesen, játszhatja az eszét, attól a tojáshéj ott van a seggén, és fejletlen (testileg de szellemileg IS).
Nálam egy ilyen azonnali szakítóok lenne. Hányok a pedofiloktól, az erőszakoskodóktól (és az áldozathibáztatóktól is).
Oké, de elhinnéd? Nyilván nem ismeri be, szóval csak az én szavam lenne(vagy az ismeretlen facebook profil szava). Azt biztos, hogy nem tagadja le, hogy ilyen miatt “bajba került”, de úgy adja elő hogy nem hibás, csőbe húzták, az egész kitaláció és hazudnak, hiszen az eljárásnak is vége lett, meg ilyenek.
Nem hiszem, hogy elhinné, hiszen 10 éve él ezzel az emberrel és néz el neki “apróságokat”, amiket nem akar észrevenni vagy nem tulajdonít nekik nagy jelentőséget(tekintet, beszólások). Ha meg esetleg bedobnám a sajàt majd 20 éves sztorimat is, akkor se biztos hogy hinne nekem, a rokon meg csípőből tagadná nyilván.
Még azon gondolkozom, hogy meggyőzök egy másik rokont, hogy ő mondja el a nőnek a rendőrségi ügyet, én meg csak majd helyeslek, de csak ha kiderül, hogy lányt vàrnak.
Már pedzegettem az egyik rokonnak, hogy “vajon tudja e a nője, ha szül neki”, de a rokon lerázott a problèmával, azt mondta az ő sara, ha nem jön rá magától..
Csak legyen fiú.
"feljelentéstől elálltak a gyerekek szülei, meg a lányok amúgy is 11-12 évesek voltak, nem "kisgyerekek"."
Szép kis szülők...
Nem kisgyerekek? Akkor mik???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!