Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha kiderülne, hogy volt pedofil ügye, de..?
De végül a feljelentéstől elálltak a gyerekek szülei, meg a lányok amúgy is 11-12 évesek voltak, nem "kisgyerekek". A párod verziójában nem csinált semmit, csak átverték, csőbe húzták ilyen sztorival és hogy a feljelentést is visszavonták azt mutatja, hogy semmi alapja nem volt.
Azt tudod, hogy szereti a fiatalabb(te is 20 évvel fiatalabb vagy nála) és a vékony lányokat, továbbá biztos észrevetted az évek alatt, hogy nézi és szól be fiatal lányoknak.
Mit gondolnál, ha megtudnád ezt a dolgot? Hinnél a párodnak ilyen helyzetben? Azt hinnéd csak be akarják sározni most, hogy olyan jól áll a kapcsolatotok és gyereket vártok? Akitől megtudod az információt, az a párod egy rokona, akivel nincsenek jóban, tehát lehetne alap ilyesmihez.
"Azt tudod, hogy szereti a fiatalabb(te is 20 évvel fiatalabb vagy nála) és a vékony lányokat, továbbá biztos észrevetted az évek alatt, hogy nézi és szól be fiatal lányoknak" - azért ez eléggé árulkodó
Nézd, én biztos nagyon elfogult vagyok a témában, mert engem molesztált gyerekként egy rokonom, de azt gondolom, nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja. Ráadásul a rokonom már ült börtönben, mert nem sokkal utánam egy kisfiút is molesztált, akinek a szülei a végsőkig elmentek (az enyémek nem, mert nem mertem elmondani otthon, hogy mi történt).
Azért aki egy 12 évest megnéz, az technikailag már nem pedofil.
Ettől persze még nem tartom jónak, ha túl fiatalon szexel az ember, mint ahogy azt sem, ha valaki erre próbál mást rávenni, de azért az, hogy valaki egy serdülőnél próbálkozik, nem ugyanaz, mint amikor egy magatehetetlen 6 évest megerőszakol.
Ez a "nem zörög a haraszt" dolog meg hülyeség. Ezek alapján ha valakiről valamit állítok, annak máris lesz alapja, mert hát "nem zörög a haraszt"?
Ha tényleg megtörtént volna, akkor azt a feljelentést nem lehetett volna visszavonni, ugyanis 14 éves kor alatt megrontásról beszélünk, ami NEM magánvádas eljárás. Tehát ha egyszer megteszik a feljelentést, azt ha vissza is vonják, a nyomozást hivatalból lefolytatják a feltételezett bűncselekmény jellege miatt.
"meg a lányok amúgy is 11-12 évesek voltak, nem "kisgyerekek" "
Hanem mik? 😂
Vegulis Nagy Sandor csatat vezetett annyi idosen.... Gondolom, ez volt erre a valasz.
"nézi és szól be fiatal lányoknak"
Ejha, ilyen egy igazi menocsavo, a nok alma :)
36F incel
Biztos hogy nem szülnék gyereket neki, ha csak a gyanúja felmerült ennek. Soha és a fiatalabb rokonaim közelébe se engedném. Ebből pedig következik, hogy valószínűleg szakítanék is, hiszen, ha ennyire nincs bizalom akkor minek húzni?
Én biztos nem vállalnám a rizikót, mikor az adott szituáción kívül is ezer jel utal arra, hogy érdeklik a gyerek lányok/gyerekes testalkatú lányok.
Visszavonták, megszüntették az eljárást(nem tudom, 14 éves voltam) Tudom, anyám is volt bent tanúnak, aztán nem lett az egészből semmi, a rokonom nagyon büszke volt magára jól körbehíresztelte, hogy látjuk, nem volt alapja az egésznek, csak csőbehúzták.
Én is úgy jártam, mint az egyes válaszoló, titkolom, pedig már felnőtt vagyok, de biztos vagyok benne, hogy a lányokkal is történt valami. Annakidején ő mondta, hogy már nem kicsik, kis topokban járnak, kint van a tangájuk és van mellük(2000es évek, kisebbségi lányok).
Nagyon gondolkozom, hogy mit kellene tennem ha lánya születik, de a barátnője utál, nem hiszem, hogy hinne nekem és szerintem minden fiatal tinilányos beszólását és viselkedését direkt nem veszi észre, vagy azt hiszi ez rendben van, mert ezzel is sokan vannak így..
Hallottam az egyik ismerősömtől ilyet, hogy ezzel az indokkal hitte el a nő, hogy csak besározták azért ült nemi erőszak miatt a börtönben a csávó, aztán tök véletlen aztán a lányát is megerőszakolta... de nyilván az is csak rágalmazás volt...
A lényeg, hogy mondhatod a csajnak, amit tudsz, de aki hülye, az azt hisz el, amit akar.
Csak akkor fogom elmondani(akár névtelenül és nem az én sztorimat, azt nem tudja egy rokonom sem, és ezen változtatni se akarok, hanem az ő ügyét, és mellé azt, hogy ne hagyja kettesben a gyerekével), ha lánya lesz.
Istenem, bár fia lenne..
"Azért aki egy 12 évest megnéz, az technikailag már nem pedofil."
De, technikailag is az. Pedofil = olyan felnőtt, akiben izgalmat keltenek a serdülőkor előtt, vagy serdülőkor elején jellemző testi jegyek, és az orvosi szakirodalom 13 évnél húzza meg a határt. Arról nem beszélve, hogy aki nem tudja felmérni, erkölcsileg és társadalmilag mennyire rizikós megnézni akár papír szerint "határeset" 13 éves lányt, az egyéb szempontból is igencsak aggályos.
"Azért aki egy 12 évest megnéz, az technikailag már nem pedofil."
Ez inkább olyan 14-15-től igaz. Amikor már kifejlődtek a másodlagos nemi jegyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!