Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal, ha kiderülne, hogy volt pedofil ügye, de..?
De végül a feljelentéstől elálltak a gyerekek szülei, meg a lányok amúgy is 11-12 évesek voltak, nem "kisgyerekek". A párod verziójában nem csinált semmit, csak átverték, csőbe húzták ilyen sztorival és hogy a feljelentést is visszavonták azt mutatja, hogy semmi alapja nem volt.
Azt tudod, hogy szereti a fiatalabb(te is 20 évvel fiatalabb vagy nála) és a vékony lányokat, továbbá biztos észrevetted az évek alatt, hogy nézi és szól be fiatal lányoknak.
Mit gondolnál, ha megtudnád ezt a dolgot? Hinnél a párodnak ilyen helyzetben? Azt hinnéd csak be akarják sározni most, hogy olyan jól áll a kapcsolatotok és gyereket vártok? Akitől megtudod az információt, az a párod egy rokona, akivel nincsenek jóban, tehát lehetne alap ilyesmihez.
"11-12 évesek voltak, nem "kisgyerekek""
menj anyádba
Remélem a te gyerekeiddel is fog találkozni pedofil és ezt fogod gondolni. Engem taperoltak pont ilyen korban anno ÉS KURVÁR@ gyerek voltam még.
Szóval tényleg: menj anyádba
3-al együtt, és a tízes is mehet. Baszki felnőtt férfiakról beszélünk, akik kislányokra verik ki otthon
Biztos, hogy szakítanék. Ez nem normális, hogy valaki kislányokat néz meg. Hál Istennek engem sosem zaklattak ilyennel, de megtudnám, hogy csak ránéznek a jövendőbeli gyerekemre és kinyomnám a szemét az biztos isten. Undorító.
Amúgy meg biztos van alapja. Mondjuk azért, mert gyerekre emlékeztető párt is akar meg ilyenekkel viccelődik..
A 11-12 éves gyerek az kisgyerek.
Pedofiliában nincs de, nincs kompromisszum, nincs tolerancia. Guillotine az van.
És nem leszek népszerű (sose voltam LOL) de az, hogy valaki 14-15 évesen mondjuk testileg érett, az nem indok arra, hogy egy felnőtt ember kikezdjen vele vagy "megnézze". Ilyen nincs egy normális felnőtt ember egyszerűen nem bámul meg gyerekeket 14 éveseket SE és azzal indokolni, hogy testileg mennyire fejlettek csak elbagatellizálja a problémát.
Igenis pedofil az, aki egy testileg érett 14 évest megkörnyékez.
Közel 30 éves felnőtt emberként egyszer nem gondoltam arra, hogy megnézzek vagy megkörnyékezzek még egy 16-17-18 évest SE. Tök mindegy, mennyire "nem is néz ki annyinak". Onnantól, hogy tudom, hogy mennyi idős, onnantól kezdve nincs benne semmi vonzó, mert gyerek.
Aki ezt nem így gondolja, vagy aki szerint megbocsátható az, ha a gyerek testileg fejlett, az pedofil-apologista vagy ő maga is pedofil.
És az, hogy a törvény épp hol húz határt hát... maradjunk annyiban, hogy inkább kulturális tőből fakad nem pedig etikai vagy morális tőből.
Azt is én írtam ki, de alig érkezett válasz, gondoltam úgy jön pár új látásmód, ha az ember a csaj helyébe képzeli magát..
Én nem hinnék magamnak, ha az x éve szeretett párom, a leendő gyerekem apjáról, aki jól lehordtaa a rokonait nekem, az egyik rokona pont a gyerek születésénél(amit nem néz jó szemmel senki) hozza fel. Megkérdeztem egy másik rokont, aki tud erről, szerinte a nő dolga, hogy kiismerje a párját, nem a miénk, ha neki megfelel ez, akkor nincs jogunk beleszólni.
Nem tudom. Ha szólok, itt botrány lesz, lehet nem csak a rokonom, hanem az összes kiutál(pláne azok, akik bevették a meséjét az átverésről), ha nem szólok akkor felelősnek fogom érezni magam.
De komolyan, ha beállított volna anno az egyik exem rokona ilyen szöveggel, azt hinném csak tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat vagy valami miatt bosszút akar állni, ugyanis nem is feltételeznék a páromról semmi ilyesmit. Annyit max, hogy 18tól volt beállítva a társkeresőjén a korhatár a lányokra, meg megnézte a feltűnően öltözött iskolatáskás lányokat IS..
Vagy esetleg tartok attól is, hogy ezzel a rokonnal, akinek hozzám is "volt szerencséje" szembe kerülök és meghazudtol és senki sem fog nekem hinni meg megtudják. Az én ügyem nem akarom ebbe belekeverni, van neki elég mással, hogy bukjon.
Egy névtelen üzeneten gondolkozom még, de ott is kiesik egy csomó netet használni képtelen rokon, gyorsan szűkülne a kör, rájönnének, hogy én voltam, plusz az nem is annyira hiteles, inkább tűnik kamunak.
Biztos, hogy hetero, fiúk nem érdeklik.
A pedofiloknál nem mindig szabályszerű, hogy a fiúk nem érdeklik, mert általában a pedofilnak a kor a lényeg, plusz akkor még melle sincs a csajoknak, meg egy kisfiúnak sincs. Amúgy ha fia lesz, akkor is aggódhatsz, mert ha a kisfiú nem is tetszik neki, akkor is áthívhat vele egykorú barátokat és így gyerekek között lesz mindenképp.
Nem tudom, hogy a csaj még időben van-e egy abortuszhoz, de ilyen emberrel én semmilyen formában nem akarnék gyereket, még ha szétmegyünk, akkor sem.
Egyébként mindenképp mond el a nőnek. Minél részletesebben, mert az téged hitelesít, meg szerintem szemtől szembe kell elmondanod. A családdal meg nyugodtan verd össze a port, mert ha nem hisznek neked, akkor basszák meg, minek jópofizz velük.
De annak a gyereknek és a nőnek az lenne a legjobb, ha még időben elvetetné sajna... (ha szétmennek még rosszabb, mert a láthatáson elvben kettesben kell hagyni a gyerekkel).
Már nincs rá lehetőség és mivel nekem is van gyerekem, nem ártana, ha maradna pàr rokona, aki szóba áll vele, illetve azt se szeretném, hogy az én sztorim megtudja.
Illetve vicces, de így x év után felnőttként sem állok készen egy szembesítésre, pláne ha rács sincs köztünk, már most bőgök, ha csak elkèpzelem hogy megvádol, hogy hazudok, elhord mindennek, esetleg azt mondja semmi sem volt vagy én is akartam, és tartok is tőle, hogy megverne. Mindezt a gyerekem előtt és vagy a hitetlenkedő rokonaim körében, mert tutira eldurranna az agya.
Egyszerűen nem megy, plusz egy városban élünk. naponta találkoznánk utána is. Ha meghalt, gondoltam hogy elmondom, de fene se gondolta volna, hogy gyereke fog születni.
A fiús dologtól nem félek, van több fiú rokon is, minddel tartja a távolsàgot és làtványosan nem úgy viselkedik velük, nem úgy néz rájuk, illetve van több már felnőtt rokon, akik haverkodnak vele, szóval az nem keresi direkt a társaságát, akivel történt valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!