Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom egy gyönyörű, okos, kedves lánnyal, de mikor először jártam a lakásán, és mutatott ezt-azt, bekapcsoltak a vészharangok a fejemben. Részletek lenn. Vélemény?
Tehát a takaró volt a legfurább, mert nehéz. Ő maga mutatta meg, nézd, ilyen takaróval alszom. Pokróc vékony takaró, de több, mint 7 kiló, azt mondja azért alszik azzal, mert oldja a szorongást.
Bementünk, rögtön tolt egy hangulatvilágítást. Van egy nagy sólámpája, arra is mit mond? Ezt azért szereti, mert annyira oldja a stresszt, a feszültséget, segít békésen érezni magát.
Beizzított valami színváltó illatosító párologtatót, mondta hogy ezt meg azt cseppentett bele, ezek segítenek megnyugodni, ellazulni.
Már mondom neki a végén, minek neked ennyi feszültségoldó, meg nyugtató? Mennyit szorongasz te? Erre azt mondta, ezek azért kellenek neki, hogy ne szorongjon, nem azért, mert szorong.
Nem tudom. Mi van, ha pár hónap múlva mondjuk mély depressziós lesz? Ennyi kütyürü mellett kinézem belőle, hogy nem ok nélkül halmozta fel. Úgy éreztem magam, mint egy thai masszázs centrumban csak masszázs nélkül.
Jah, igen. A zene. 10 órás YouTube videók, amiben jazz szól, meg esőhang... "Mindig ilyeneket hallgatok, hogy jól érezzem magam itthon. Nyugalmat áraszt."
Az ilyen vackok meg feng shui meg minden ilyen izé engem önmagában is irritál.
En mindig azt hiszem az ilyenektol hogy valakinek annyira unalmas az élete hogy már kinjában műveli ezeket
"Mennyit szorongasz te?"
köszi szépen, hangosan felröhögtem :D
amúgy kérdésedre válaszolva ő ilyen új-hippi. én személy szerint hányok az ilyen emberektől, de ezt neked kell tudnod.
Van tarisznyája is? mert akkor fuss :D
és őszinte részvétem, hogy a masszázs meg elmaradt :D
amúgy csaj pont olyan lesz mint a 2-es. jól gondold át :)
levisz alfába, megnyitja a csakráidat és jól otthagy
Egyébiránt meg hidd el, dögunalom. olyan embert akarsz, akinél ilyen csingilingi szarok szólnak? mondd hogy nem. ép elméjű férfi menekül. Csak ilyen botsáska fazonok ájuldoznak tőlük
Ateista vagyok, minden ezobaromságot elutasítok, és nálam is van illóolaj meg sólámpa. Sőt, lávalámpa is.
Ilyen antistressz takarót én is akarok, csak nem tudom, mennyire meleg. Olvastam róla véleményeket, azt írja a többség, hogy sokkal hamarabb alszanak el a súly alatt.
A sólámpa meg meleg fényű. Apukámmal mindig ezen vitatkozunk viccesen, mert neki a mániája ez a kékes, hideg fény, ami a hullaházakban meg az irodákban van, ez az irritáló neon. Én meg szeretem a narancsos, sárgás égőket, az az otthon.
Ha influenza szezonban szedek c vitamint, az nem azt jelenti, hogy beteg vagyok, hanem hogy nem akarok az lenni. Ezek tök átlag dolgok. Eddigi nőidnél rajzszögek voltak a padlón, meg 0-24 sikítás youtubeon?
Férfiként: Én meg Ultimate Nightmare Logo Compilation-t nézek lefekvés előtt. Problem? :D
Komolyra fordítva a szót: Én azt javaslom, beszélgessetek, beszéltesd. Kérdezd ki alaposan, hogy erre miért van szüksége, tudd meg hogy a melója mennyire stresszes, és ennek alapján dönts. Szerintem ez önmagában még nem red flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!