Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Randizom egy gyönyörű, okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy gyönyörű, okos, kedves lánnyal, de mikor először jártam a lakásán, és mutatott ezt-azt, bekapcsoltak a vészharangok a fejemben. Részletek lenn. Vélemény?

Figyelt kérdés

Tehát a takaró volt a legfurább, mert nehéz. Ő maga mutatta meg, nézd, ilyen takaróval alszom. Pokróc vékony takaró, de több, mint 7 kiló, azt mondja azért alszik azzal, mert oldja a szorongást.

Bementünk, rögtön tolt egy hangulatvilágítást. Van egy nagy sólámpája, arra is mit mond? Ezt azért szereti, mert annyira oldja a stresszt, a feszültséget, segít békésen érezni magát.

Beizzított valami színváltó illatosító párologtatót, mondta hogy ezt meg azt cseppentett bele, ezek segítenek megnyugodni, ellazulni.

Már mondom neki a végén, minek neked ennyi feszültségoldó, meg nyugtató? Mennyit szorongasz te? Erre azt mondta, ezek azért kellenek neki, hogy ne szorongjon, nem azért, mert szorong.

Nem tudom. Mi van, ha pár hónap múlva mondjuk mély depressziós lesz? Ennyi kütyürü mellett kinézem belőle, hogy nem ok nélkül halmozta fel. Úgy éreztem magam, mint egy thai masszázs centrumban csak masszázs nélkül.

Jah, igen. A zene. 10 órás YouTube videók, amiben jazz szól, meg esőhang... "Mindig ilyeneket hallgatok, hogy jól érezzem magam itthon. Nyugalmat áraszt."

2021. márc. 15. 19:30
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%
Hát ja. Ha gyönyörű, okos és kedves, ÉS szabad, akkor vagy megnyerted a lottóötöst, vagy valami nem stimmel. :-)
2021. márc. 15. 19:32
 2/37 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi erővel velem is ranizhatnál és ha ennyire empátia nélkül és tudatlanul beszélnél ezekről a dolgokról nem akarnék több randit...
2021. márc. 15. 19:34
 3/37 anonim ***** válasza:
96%

Én kamasz koromban vettem magam körül ilyenekkel, mert jól esett. Kellemes volt az illat, zene, a fények. A különbség annyi, hogy nem magyaráztam meg, szükségtelen volt, tekintve, hogy nem voltam szorongós, depresszióra hajlamos.

Szóval ez nem feltétlenül jelenti, hogy szorong.. inkább csak tudja, hogy ezektől garantáltan kellemesen érzi magát és kihasználja.

4/37 anonim ***** válasza:
95%

túlkombinálod.

a legtöbb embernek megvannak a kedvelt és bevált eszközei a feszültségoldásra, legfeljebb nem fogalmazzák meg ennyire tudatosan.

ismerd meg, aztán ha úgy látod, hogy olyan szinten hajlamos a szorongásra, amivel te nem tudsz együttélni, akkor szépen folytatjátok külön.

5/37 anonim ***** válasza:
14%
Hat eleg depresszivnek tunik, de azert par patront meger
 6/37 anonim ***** válasza:
68%
Menj ki szarni. Ha találsz dormicumot, xanaxot, rivotrilt, frontint, de ha csak nervenpleget, akkor húzz onnan, mert őrült.
2021. márc. 15. 19:36
 7/37 anonim ***** válasza:
83%
Ha a fejedben vészharangok csengtek, akkor hallgass a belső megérzésedre, mert az általában jó szokott lenni a nőknél és a férfiaknál is egyaránt. 39N
2021. márc. 15. 19:37
 8/37 anonim ***** válasza:
89%
😀hát mindenkit más nyugtat meg,egyébként én is megnyugszom ezektől,szerintem nincs ebben semmi fura.Szeretne egy nyugodt helyet kialakítani amire azt mondja hogy otthon.Ez szerintem nem fura,sőt szerintem ez jó dolog. 35f
2021. márc. 15. 19:39
 9/37 anonim ***** válasza:
83%
Ömm, tudtommal a hangulatvilágítás, az illatosítók, gyertyák és társai alap kellékek egy nőies nő lakásában. Épp ettől lesz otthonos, kellemes hangulata a lakásnak. Engem inkább az zavarna, ha ezek nem lennének. Jobban örülnél, ha kupi lenne nála?
2021. márc. 15. 19:39
 10/37 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanígy tolom, a takarót leszámítva:)
2021. márc. 15. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!