Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom egy gyönyörű, okos, kedves lánnyal, de mikor először jártam a lakásán, és mutatott ezt-azt, bekapcsoltak a vészharangok a fejemben. Részletek lenn. Vélemény?
Tehát a takaró volt a legfurább, mert nehéz. Ő maga mutatta meg, nézd, ilyen takaróval alszom. Pokróc vékony takaró, de több, mint 7 kiló, azt mondja azért alszik azzal, mert oldja a szorongást.
Bementünk, rögtön tolt egy hangulatvilágítást. Van egy nagy sólámpája, arra is mit mond? Ezt azért szereti, mert annyira oldja a stresszt, a feszültséget, segít békésen érezni magát.
Beizzított valami színváltó illatosító párologtatót, mondta hogy ezt meg azt cseppentett bele, ezek segítenek megnyugodni, ellazulni.
Már mondom neki a végén, minek neked ennyi feszültségoldó, meg nyugtató? Mennyit szorongasz te? Erre azt mondta, ezek azért kellenek neki, hogy ne szorongjon, nem azért, mert szorong.
Nem tudom. Mi van, ha pár hónap múlva mondjuk mély depressziós lesz? Ennyi kütyürü mellett kinézem belőle, hogy nem ok nélkül halmozta fel. Úgy éreztem magam, mint egy thai masszázs centrumban csak masszázs nélkül.
Jah, igen. A zene. 10 órás YouTube videók, amiben jazz szól, meg esőhang... "Mindig ilyeneket hallgatok, hogy jól érezzem magam itthon. Nyugalmat áraszt."
Nem hinném, hogy ez rossz jel.
Engem is sok ilyen dolog vesz körül, fun fact, hogy ezek ellenére is gyakran szorongok és érzem magam lelkileg instabilnak. Ennek fényében azt mondom, ha valóban azért lenne megannyi olyan cucca, mert nagyon szorongós típus lenne, akkor valószínűleg ezek is maximum csak pszichológus, esetleg nyugtatók társaságában lennének hatásosak. Tehát, ha most nem tűnik labilisnek, akkor valószínűleg nem rossz jel ez.
Na meg a spirituálisabb lelkületű emberek mindenféle mentális vonatkoztatás nélkül is hajlamosak ilyeneket használni, szimplán kellemesebb légkört teremtenek ezek, mint az Air Wick, a sima paplan meg a Miley Cyrus számok. :D
Szerintem feleslegesen komplikálod túl. Sose szorongtam (a jelenlegi vírus okozott némi depressziót, de ettől függetlenül), azonban a fentiek közül több is megtalálható a lakásomban.
Takaróm nincs, de ha neki ez bármilyen lelki nyugalmat ad, mi vele a probléma?
Nálam több helyen is van hangulatvilágítás, pont azért, mert hangulatos. Ha van egy hely, ami csak az enyém (jó, kis túlzás, a barátommal élek), akkor miért ne tehetném sajátosabbá, hangulatosabbá?
Nem tudom, te hogy vagy vele, de szerintem sokkal jobb, ha jó illatok keringenek a házban, lakásban. Most azzal igazán nem értem mi a baj, ha valamilyen jó, relaxáló illat van a levegőben. Nálunk levendulás van és hozzáteszem, a barátom választotta.
17 éves korom óta, ha egyedül alszok én is mindig berakok valamilyen jó relax (ambient) zenét alvásra. Nyilván megvagyok nélküle, de kellemesebb ilyenre elaludni, mint a kutyaugatásra vagy az autók zajára. Személy szerint jobban, mélyebben is alszok tőlük.
Nem arról van szó, hogy ezek nélkül lelkileg összeomlik. Arról van szó, hogy ezek mellett jobban, békésebben megvan, amivel igazán semmi probléma nincs.
26/N
A baratomnak karacsonyra ilyen takarot vettem, ennek az a neve hogy moka es zen. Olvass utana.
En szeretem ha a lakas illatos, jo a kozerzetemnek. Van parologtatonk es millio illoolaj. Emellett elektoromos legfrissito is.
Felolvastam a baratomnak a kerdest, jot nevettunk rajtad :) ha emiatt kapcsolt be a veszharang a fejedbe.. hagyd is ra :D mast erdemel
Figyelj. Hozzam feljon a pasi, betolom elotte a Xanaxt, es nem kell solampa. Szexistenno vagyok, minden amit akarsz. Gyogyszer nelkul valoszinuleg panikrohamom lenne.
Passz. Marhasag volt mondania ezeket, de te csodalkoztal ra mindenre. Masoknal is van minden bisz-basz, csak nem ideologizaljak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!