Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportolsz valamit ebben a karanténos időszakban?

Figyelt kérdés

Vagy épp most kezdted el, egyedül vagy a párodat is rávetted?

Az én párom azt mondja el kezdett fogyózni de igazán se a kajára se a mozgásra nem figyel. 3örát itthon tuti nyomja a telet v tvzés van. Mikor mondtam gyere futni ,,á nem hideg van meg nincs kész a futó szerkóm" - a bicajjal is csak kitérő választ ad..

Már nem is próbálom ráhagytam..

2021. márc. 15. 14:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Eddig is futottam.

Kondi: megvettem otthonra ugyanazokat a sulyokat huzodzkodot kotelet plusz kettlebellt. Es soha tobbet nem megyek kondiba. Mert ugye huzamosabb ideig ugyse lesznek nyitva. Baratokkal edzzunk kozosen otthon meg csaladdal.

2021. márc. 15. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:
Jóga és pilates. Ezeket tudom itthon csinálni. Hamarosan a stepper gépem is megérkezik, és akkor jobban tudok majd mozogni, egyelőre ezek a lehetőségeim. Karantén előtt heti négyszer, ötször jártam csoportos edzésekre, illetve egy személyre szabott tréningtervet is követtem, mindenféle izomerősítő gyakorlatokkal.
2021. márc. 15. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:

En futok es otthon vegezheto gyakorlatokat csinalok, neha yogazom, a paromnak van par kondigepe amiket en is hasznalok ritkan, plusz sulyzoi, illetve nyujt minden nap eleg sokat, egyutt pedig szoktunk turazni es biciklizni. Futni nem tud jonni velem, mert nemregiben volt egy terdserulese es a futast meg nem engedi az orvosa, a bicozast mar igen, egyebkent futni is egyutt jartunk.

Sulyfeleslege egyikunknek sincs, etkezesre odafigyelunk.

21/L

2021. márc. 15. 19:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Biciklizek. Itthon. Meg tornázok. Kajára odafigyelek.

Párom gyalog jár amikor és ahova lehet. De a kajára sajna nem figyel.

2021. márc. 15. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Futás, túrázás. Mióta bejott a jó idő, bicajozas. + online edzések, ha van kedvem. Ahhoz kevésbé vagyok motivált, jobb szeretnék már visszatérni a csoportos órákhoz. :(
2021. márc. 15. 22:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Futni kezdtem el, amióta elkezdődött ez az időszak, nagyon jót tesz. Egyedül megyek, mert egyedül szeretek sportolni.
2021. márc. 16. 09:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Futni járok heti 3x
2021. márc. 16. 12:12
 18/20 Dorka900 ***** válasza:
Futás+torna akár súllyal +sokat kirándulunk
2021. márc. 16. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen. Plank alapú edzést csinálok.minden reggel.
2021. márc. 19. 09:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Futni utálok, bár ha a térdem rendbejön, fokozatosan rászánom magam. Jelenleg rengeteget sétálok, mivel a munkahelyem nincs olyan messze, oda-vissza inkább gyalogolok, ami napi bő egy óra tempós séta. Ezen kívül erősítek itthon, nyújtok, néha 1-1 HIIT edzés, de a térdem miatt most az is off. Kondiparkba imádnék menni, van kiakasztható TRX száram is, de abba meg a csuklóm szól bele (igen nagyon összekombóztam, 2 különböző fizikoterápiára járok heti 2-3 alkalommal). Szóval én most csak extra kíméletes mozgásokat csinálhatok. Kezdek is megkattanni tőle. Ha visszajönne a normális, tavaszi idő, akkor túrázni mennék még, legalább nem unnám szét az agyam edzés címén. A hideg nekem jobban betesz, mint a vírus, mert nagyon rosszul viselem a hideget, és számomra kényelmetlen sok rétegben mozogni.
2021. márc. 19. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!