Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportolsz valamit ebben a karanténos időszakban?
Vagy épp most kezdted el, egyedül vagy a párodat is rávetted?
Az én párom azt mondja el kezdett fogyózni de igazán se a kajára se a mozgásra nem figyel. 3örát itthon tuti nyomja a telet v tvzés van. Mikor mondtam gyere futni ,,á nem hideg van meg nincs kész a futó szerkóm" - a bicajjal is csak kitérő választ ad..
Már nem is próbálom ráhagytam..
Nem rég végeztem az edzéssel. Akkor sok séta és valamilyen küzdősportot se volna rossz elkezdeni emellé bicajozni se ártana.
Kell a mozgás.
Súlyzós edzést végzek, de össz-vissz csak 40 kiló súlyom van itthon, ami nem valami sok.
Meg az elején a fejembe vettem, hogy megtanulok spárgázni de 3 hét után feladtam, mert nagyon fáj.
Igen, otthon szoktam tornázni és erősíteni. A karjára meg mindig figyelek. Egyedül csinálom.
Párom futni szokott lemenni és jógázik.
30N
Sok túra, néha bringa, rendszeresen gyaloglás, itthon erősítés, torna, jóga, a kaját ésszel.
N.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!