Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szükségem van egy kis különlét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van egy kis különlétre.....?

Figyelt kérdés

Nyáron 6 éve lesz, hogy együtt vagyunk a Férjemmel. Egy éve 0-24-ben együtt vagyunk a pandémia miatt és sajnos úgy érzem, hogy besokalltam.

Mindig is olyan ember voltam, hogy igényeltem az egyedüllétet (napi egy-két óra séta a természetben a kutyussal).. de most ez az egész , hogy semelyikünk nem megy el itthonról, semmi.....már sok. "ráuntam" :-(

Kértem, hogy hagy legyek önmagammal egy ideig, azt is érzem, hogy önmagamat sem találom.. csak emiatt Ő szenved, a szíve szakad meg. (irtó szerelmes).

Én is szeretem, mindennél jobban, a legjobb ember, akivel eddig találkoztam.. de elmúlt a szerelem, a szenvedély.

Nekem Ő az első komoly kapcsolatom, új ez az érzés, hogy már nincs rózsaszín köd :(

Jelenleg 1 hete külön vagyunk, de mindennap beszélünk.

hiányzik, de jó is egyedül....

Köszönöm, ha adtok tanácsot vagy tapasztalatot.

2021. márc. 15. 12:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
"Köszönöm, ha adtok tanácsot vagy tapasztalatot." Ööö, miben is? nem kérdeztél semmit gyakorlatilag.
2021. márc. 15. 12:20
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

Ugy latszik nem passzoltatok mar a dolog elejen, ha teged zavar ennyire a jelenlete ot meg nem a tied ennyire.

Jobb lett volna olyannal osszejonni, akivel passzolnak az igenyek.

2021. márc. 15. 12:21
 3/15 A kérdező kommentje:

1. Igaz, konkrét kérdést nem tettem fel.

nem tudom mit vártam, talán jó volt magamból kiírni ....

2. a mai napig 100% összhang van közöttünk, nincsenek már nagy konfliktusok.

2021. márc. 15. 12:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

nem értem...minden rendben van, de elköltöztél? mi baj a napi pár óra különléttel, míg sétálsz a kutyussal?

miben maradtatok most?

2021. márc. 15. 12:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Az elmúlt egy évben nem volt "én időm".... mindenhova együtt mentünk(ami egyrészt jó volt, másrészt ahhoz vezetett, hogy besokalltam), itthon is együtt voltunk.
2021. márc. 15. 12:56
 6/15 anonim ***** válasza:
3/1
2021. márc. 15. 13:29
 7/15 anonim ***** válasza:
26%
Váljatok el.
2021. márc. 15. 13:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt érzem, szintén 6 év. Csak nincs hova elvonulnom. Nen tudom, hogy lehet ezen felülemelkedni
2021. márc. 15. 13:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

De hát most is elmehetsz egyedül kutyát sétáltatni! Vagy a boltba...

Meg kell beszélni. Elmondod, mennyi egyedülletre van szükséged. Közben meg tereled afelé, hogy neki is biztos vannak olyan elfoglaltságai, amit egyedül jobb vegezni. Olvashat. Olyan filmet nézhet, amit te utalsz. Stb.

Megkell beszelni, h mindez nem azt jelenti, h nem szereted.

2021. márc. 15. 14:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Hová tudtál elvonulni most?

Szerintem rövid távon működhet az is, hogy heti 1 napot szüleidhél töltesz (ha egy városban éltek). 1 hónap alatt így feltöltődsz. Utána meg figyelj jobban, hogy legyen külön töltött idő, néha menj el egyedül bevásárolni, vagy sétálni. Mi is 0-24 együtt vagyunk egy 1 szobás lakásban, és nagyon nehéz.

2021. márc. 15. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!