Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen valaki?
Figyelt kérdés
Igazából azért írom ki ezt a kérdést, mert nincs kinek elmondanom, így meg megőrülök..:D szóval, hogy lehet egy 39 éves férfi annyira lusta, hogy ma még mást nem csinált, csak feküdt. Mi az isten baja van, tegnap se csinált semmit az égvilágon, mit kell ennyire kipihennie..? Kivagyok már, ennyire lusta embert nem láttam még. Apám az ő korában hétvégente a kertet ásta, volt itthon mindenféle zöldség, gyümölcs, folyamatosan dolgozott kint, úgy, hogy hétköznap fizikai munkát dolgozott, hajnalok hajnalán kelt! Állatokat is tartott. Ez meg semmire nem képes... Elfárad a SEMMITŐL.2021. márc. 14. 13:39
11/20 anonim 

válasza:

Nem tudnál a saját dolgoddal törődni?
14/20 anonim 

válasza:

Depresszio, eletuntsag, letargia, motivacio teljes hianya, boldogtalansag.
Voltal mar kedves is vele?
15/20 anonim 

válasza:

Én is feküdtem egész nap, senki nem mondja rám, hogy lusta vagyok.
16/20 anonim 

válasza:

Azt írod, mindig ilyen volt. Ha nem tetszik, minek jöttél vele össze???Társfüggő vagy?
17/20 anonim válasza:
Szerintem vele beszéld meg problémádat - idegenek ezen segíteni nem tudnak.
18/20 anonim 

válasza:

El sem hinnéd, mennyi férfi ilyen.
Az a baj, hogy ha kapcsolatban vagy vele, akkor egy idő nem lesz miről beszélgetni. Nem lesznek közös élmények.
19/20 anonim 

válasza:

Nem vagyunk egyformák ezt kell megértened!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!