Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen valaki?
Figyelt kérdés
Igazából azért írom ki ezt a kérdést, mert nincs kinek elmondanom, így meg megőrülök..:D szóval, hogy lehet egy 39 éves férfi annyira lusta, hogy ma még mást nem csinált, csak feküdt. Mi az isten baja van, tegnap se csinált semmit az égvilágon, mit kell ennyire kipihennie..? Kivagyok már, ennyire lusta embert nem láttam még. Apám az ő korában hétvégente a kertet ásta, volt itthon mindenféle zöldség, gyümölcs, folyamatosan dolgozott kint, úgy, hogy hétköznap fizikai munkát dolgozott, hajnalok hajnalán kelt! Állatokat is tartott. Ez meg semmire nem képes... Elfárad a SEMMITŐL.
Lehet, hogy mindig is depressziós volt? Amit irtál, abbol elég kevés minden derül ki. Mit dolgozik, van-e családja, hol él, normálisan táplálkozik-e, tulsulyos, van-e hobbija, vannak-e barátai, van-e olyan időszak, amikor "aktív"?
2021. márc. 14. 13:43
4/20 anonim válasza:
Apádhoz hasonlítgatni biztos nagyon önbizalom-építő lehet neki is. Amúgy ez a jelenlegi bezártság, kilátástalanság nagyon sok embernek okoz szorongást. Talán ha nem így gondolkoznál róla, hanem próbálnád megérteni, hogy a túlzottan sok alvással / fekvéssel próbálja oldani a stresszt, akkor lehet jobban megnyílna neked. Próbáld elhívni délután sétálni, menjetek el bevásárolni együtt, vagy szervezzetek összejövetelt a barátokkal. Nekünk is sokszor vannak ilyen begubózós napjaink, mikor felkelni sincs kedvünk és a semmitől is kimerültek vagyunk, ez simán lehet lelki dolog.
A b*sztatás semmire nem megoldás, legyél a társa, húzd ki őt ebből az állapotából.
22N
2021. márc. 14. 13:47
5/20 A kérdező kommentje:
Logisztikában dolgozik, inkább híznia kéne, nincs gyerek csak párja van, normálisan eszik, hobbi a videojáték, vannak barátai, akkor aktív, ha a párja szól neki hogy keljen már fel, ha rajta múlna csak feküdne.
2021. márc. 14. 13:48
6/20 anonim válasza:
SZABADNAP. HÉTVÉGE.
Én sem csinálok semmit. Zavar? Akkor menyé' oszt' túrjad te a kertet, mög etessed mög a desznyókot!
2021. márc. 14. 13:48
7/20 A kérdező kommentje:
4eske ki hasonlítja hozzá? Ide írtam le és ennyi.. mint írtam, MIDNIG ilyen volt.
2021. márc. 14. 13:49
8/20 A kérdező kommentje:
Ja értem, akkor velem van a baj, hogy nappal élni szeretnék, nem feküdni, mint egész éjjel. Oké.
2021. márc. 14. 13:50
9/20 A kérdező kommentje:
Jó tudni, hogy ez a normális, munkán kívül folyamatosan csak feküdni.
2021. márc. 14. 13:51
10/20 anonim válasza:
Te milyen kapcsolatban vagy ezzel a férfivel kérdező?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!