Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom kicsit túlreagálom de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom kicsit túlreagálom de rossz hetem volt. Mégis jogos-e a hisztim? (Lent)

Figyelt kérdés

Együtt dolgozunk a párommal de még külön élünk. A héten egyszer találkoztam vele munkán kívül és úgy volt hogy most hétvégén a három napban találkozunk valamikor.

Én a következő két napban tanulni fogok, mert vizsgám lesz és ezért áthívtam ma délután, hogy együtt töltsük a délutánt meg a délelőttöt. Van ebéd, vacsi minden ami fincsi. Igen, spontán ötlet volt de jó ötletnek tűnt.

Ő porszívózást, portalanítást tervezett délutánra. Reggel már beállt a nyaka meg a csuklója rossz alvópóz miatt, délután mondtam neki hogy jöjjön át ma, pihentesse majd megcsinálja a következő két napban a takarítást.

Én nagyon szerettem volna ha átjön hogy együtt feltöltődjünk, nagyon rossz hetem volt, és nagyon jól esett volna a maratoni tanulásom előtt. 15 percre lakik tőlem autóval. Viszont ő holnap, holnapután akar átjönni mindenáron, de én tanulni szeretnék, és tudom hogy bújnék meg vele lógnék, ha itt lenne. És akkor összevesztünk ezen hogy én nem vagyok kompromisszumképes. Meg mi lenne ha össze lennénk költözve, mondtam, hogy nyilván akkor az előző öt napban is együtt lettünk volna, (de inkább több) lehet hogy tudnék figyelni a tanulnivalómra is.

Ti átraktátok volna ezt a takarítást, vagy inkább átjöttetek volna?

Tudom bagatell dologról van szó, csupán kíváncsi vagyok.

2021. márc. 13. 20:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Egyikőtöket sem érdekli igazán ez az egész. Te is átrakhattad volna a tanulni valót, meg olyan nincs, hogy valaki egész nap tanul. Egyszerűen nem bírja az agy, semmi értelme, nem eredményes, csak önszopatás. Tanulásnak nevezett nyűglődés. Szóval nyugodtan szakíthattál volna rá pár órát a következő két napban.

Ő meg a másik fele, porszívózás mint megingathatatlan program, meg alvástól beállt kéz... Aha, nem rossz.

Igazából egyikőtök sem veszi a fáradtságot, hogy átmenjen a másikhoz, csak azon versenyeztek, hogy ki az elfoglaltabb a 48 órás magolással meg a porcica kergetéssel. És 15 nyomorult percnyire laktok egymástól. Azért ez vicc, hát egy hosszabb wc-zés több idő, mint átmenni a másikhoz.

2021. márc. 14. 14:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, kedves tőletek hogy írtatok.

90%-ban én megyek hozzá, úgyhogy az utazótáska mindig rajtra kész és még nem untam meg csak otthon komfortosabb tanulnom.

Megértettem, hogy túlreagáltam és ezért írtam múlt időben, tehát: “nem gondoltam..” (ráadásul egy kérdést is kiírtam ez miatt.. )

és mivel a porszi ment a barátomnak, ebből következtettem, hogy a vezetés lenne nagy megterhelés.

A mai önsz*patás pedig eredményesnek bizonyult. Csak így megy nekem, ha leülök és tanulok, elmerülök, persze szünetekkel! Könyv, videó anyagok, tesztek, lehet váltogatni így nem megterhelő. Csak így tudom lefoglalni az agyam, ha közben nem csevegek vagy telefonozok, mert nehezen zökkenek vissza.

Ez csak egy egyszeri vizsga lesz, szeretném ha elsőre sikerülne.

2021. márc. 14. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Sok sikert Kérdező! :)
2021. márc. 15. 12:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 😊
2021. márc. 16. 08:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!