Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közölnétek egy pasival, hogy többet akartok?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a dolog, megpróbálom röviden. Van egy srác, régebben azt mondta, belém szeretett, de aztán ez elmúlt nála úgy vettem észre. Kedves velem, talizunk, beszélünk továbbra is, a szex nagyon jó, de már nem keres annyit mint régebben. Nekem ez kevés, többet akarok. Lehet ezt valahogy úgy közölni, hogy ne tudja meg, hogy én belé vagyok szeretve..?:D Mert mint tudjuk, ha ez kiderül, a legtöbb pasi menekül. Gondoltam arra is, hogy elküldöm, azzal a szöveggel, hogy nekem ez túl kevés, ami van, de attól tartok nem fogja érteni, hogy mi a célom. Mert nem elküldeni akarom, de ha nem tud többet beleadni a dologba, akkor lehet hogy jobb lenne, ha menne, mert nekem fáj, hogy ennyire mellőz, de közben mégsem, hisz keres.. hogy közöljem ezt úgy, hogy meg is értse, de ne is legyek szánalmas szerelmes idióta..?2021. márc. 12. 20:05
31/35 anonim 

válasza:

#17, ő már csak problémamentes szexet akar.
De gondolom megkapja máshol is, ha már egy tábla csokit, és fél óra vígasztalast se szám rád.
Ha nem hiszed, hívd át egyszer tévézni, filmezni, főzöcskézni és semmi szex.
Majd meglátod.
Ennek vége.
32/35 A kérdező kommentje:
Köszi a "válaszokat", de egy sem érkezett arra, ami a kérdés volt. Egy sem. Csak a ti nyomorúságos élettapasztalataitokat szőttétek bele. Senki sem tud egy megadott kérdésre válaszolni? Szerintem gondolkodjatok el a szövegértelmezés bonyolult, ámde szép világán.. viszlát
2021. márc. 13. 06:31
33/35 anonim 

válasza:

Teljes jóindulattal mondom kérdező hogy ha 3 oldalnyi kommentelő egybehangzoan arra mutat ra hogy mennyire illuzioban elsz talan erdemes elgondolkodni rajta. Huszonsok evesen is ott tartasz hogy viszonzatlan kapcsolatokba sodrod magad es oszinten kommunikalni se mersz a masikkal. Jo ez neked?
34/35 anonim 

válasza:

" Most: megkérdezi, hogy baj van? Azt írom, igen, rossz a kedvem. Erre eltűnik, nem ír, nem vesz csokit, semmi."
Nem tűnt fel, hogy nem válaszoltál a kérdésére?
Mostanában ez valami népbetegség a nőknél. Én is nagyon lelkes vagyok egy ideg, de amikor azt veszem észre, hogy egy kérdésemre sem kapok választ, akkor már nem teszek enegiát abba a kapcsolatba/udvarlásba.
A kérdésedre pedig többen megadták a választ: Egyenesen, őszintén.
Neked nem jó, ami most van. Tehét nincs mit veszítened.
35/35 anonim 

válasza:

Mond neki, hogy olyan figyelmességet akarnál tőle, amilyen a kapcsolat elején volt, majd neki is mond el a példákat, amiket nekünk is felhoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!