Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közölnétek egy pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közölnétek egy pasival, hogy többet akartok?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a dolog, megpróbálom röviden. Van egy srác, régebben azt mondta, belém szeretett, de aztán ez elmúlt nála úgy vettem észre. Kedves velem, talizunk, beszélünk továbbra is, a szex nagyon jó, de már nem keres annyit mint régebben. Nekem ez kevés, többet akarok. Lehet ezt valahogy úgy közölni, hogy ne tudja meg, hogy én belé vagyok szeretve..?:D Mert mint tudjuk, ha ez kiderül, a legtöbb pasi menekül. Gondoltam arra is, hogy elküldöm, azzal a szöveggel, hogy nekem ez túl kevés, ami van, de attól tartok nem fogja érteni, hogy mi a célom. Mert nem elküldeni akarom, de ha nem tud többet beleadni a dologba, akkor lehet hogy jobb lenne, ha menne, mert nekem fáj, hogy ennyire mellőz, de közben mégsem, hisz keres.. hogy közöljem ezt úgy, hogy meg is értse, de ne is legyek szánalmas szerelmes idióta..?
2021. márc. 12. 20:05
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#19 ezt nem értem. A szex része egy kapcsolatnak. Nem kéne vele lefeküdnöm 1 év után se?
2021. márc. 12. 20:37
 22/35 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező! Egy kapcsolat 2 emberen múlik. A barátod már 1 éve udvarol neked. Akárhogy is számolok, most Te következel. Most Neked kell tenni kettőtökért. Mit gondolsz, a pasinak nem megalázó, hogy 1 éve hülyíted?
2021. márc. 12. 20:38
 23/35 A kérdező kommentje:
Én hülyítem? Odáig vagyok érte, ő nem mutat már érzéseket felém.. nem értem ezt a hozzászólást.
2021. márc. 12. 20:39
 24/35 anonim ***** válasza:
67%
Igen, hülyíted, mert nem vagy vele őszinte.
2021. márc. 12. 20:41
 25/35 A kérdező kommentje:
Szerintem ő szórakozik velem. Emiatt nem tudom, hogy mit kéne neki mondanom, mert ha csak kihasznál, akkor nem akarom megadni neki azt az örömöt, hogy tudja, szeretem. De ha ő is szeret, akkor mért ilyen..
2021. márc. 12. 20:41
 26/35 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok őszinte? Alkalmat se ad annak lenni, meg se kérdezi, én mit akarok, mit érzek..
2021. márc. 12. 20:45
 27/35 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, a büszkeségedet rég eljátszottad, amikor összefeküdtél olyan pasival, akibe nem voltál szerelmes. És azóta is minden alkalommal eljátszod a büszkeségedet, önbecsülésedet, amikor olyan pasival fekszel le, akinek nem vagy biztos az irántad való érzéseiben. Ennél lejjebb már úgysincs.
2021. márc. 12. 20:50
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj a mostani kapcsolatokkal, hogy játszmáznak mindkét oldalon. Régen más volt, és az úgy volt jó ahogy volt. Akkor is voltak lányok/fiúk akik minden hétvégén mással voltak, de a 90%-a a kapcsolatoknak normális volt. Együtt jártak és igazi értékkel bírt egy kapcsolat.

Ezt csak azért írom le, mert igazából te is játszmázol, direkt nem mondod el mit érzel, mert félsz, hogy elhagynak, pedig ez a srác eleinte oda volt érted, te pedig eljátszottad, hogy nem vagy szerelmes, elég lesz a szexkapcsolat. Addig játszottad a "nem vagyok szerelmes"-t, hogy eltávolodott tőled. Szerintem innentől kezdve már nem lesz jó ez a "kapcsolat". Ez lesz minden játszmázásnak a vége. Minden jó kapcsolat az őszinteségre, a bizalomra, szeretetre épül. A tiétek nem volt és szerintem már nem is lesz jó kapcsolat.

2021. márc. 12. 21:23
 29/35 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy ismered a ferfiakat kerdezo. Egyszerűen csak megszoktad hogy érzelmileg elerhetetlen, elkotelezodni nem akaro, teged igazabol nem szereto ferfiakkal vagy es erre krealtal magadnak egy magyarazatot. Megsugom ha egy ferfi szeret teged es elete noje vagy akkor nem menekul az erzesek elol hanem o mondja ki azokat.
2021. márc. 12. 23:05
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ez kevés, többet akarok."

Mit?

2021. márc. 13. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!