Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közölnétek egy pasival, hogy többet akartok?

Az a baj a mostani kapcsolatokkal, hogy játszmáznak mindkét oldalon. Régen más volt, és az úgy volt jó ahogy volt. Akkor is voltak lányok/fiúk akik minden hétvégén mással voltak, de a 90%-a a kapcsolatoknak normális volt. Együtt jártak és igazi értékkel bírt egy kapcsolat.
Ezt csak azért írom le, mert igazából te is játszmázol, direkt nem mondod el mit érzel, mert félsz, hogy elhagynak, pedig ez a srác eleinte oda volt érted, te pedig eljátszottad, hogy nem vagy szerelmes, elég lesz a szexkapcsolat. Addig játszottad a "nem vagyok szerelmes"-t, hogy eltávolodott tőled. Szerintem innentől kezdve már nem lesz jó ez a "kapcsolat". Ez lesz minden játszmázásnak a vége. Minden jó kapcsolat az őszinteségre, a bizalomra, szeretetre épül. A tiétek nem volt és szerintem már nem is lesz jó kapcsolat.

"Nekem ez kevés, többet akarok."
Mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!