Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közölnétek egy pasival, hogy többet akartok?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a dolog, megpróbálom röviden. Van egy srác, régebben azt mondta, belém szeretett, de aztán ez elmúlt nála úgy vettem észre. Kedves velem, talizunk, beszélünk továbbra is, a szex nagyon jó, de már nem keres annyit mint régebben. Nekem ez kevés, többet akarok. Lehet ezt valahogy úgy közölni, hogy ne tudja meg, hogy én belé vagyok szeretve..?:D Mert mint tudjuk, ha ez kiderül, a legtöbb pasi menekül. Gondoltam arra is, hogy elküldöm, azzal a szöveggel, hogy nekem ez túl kevés, ami van, de attól tartok nem fogja érteni, hogy mi a célom. Mert nem elküldeni akarom, de ha nem tud többet beleadni a dologba, akkor lehet hogy jobb lenne, ha menne, mert nekem fáj, hogy ennyire mellőz, de közben mégsem, hisz keres.. hogy közöljem ezt úgy, hogy meg is értse, de ne is legyek szánalmas szerelmes idióta..?2021. márc. 12. 20:05
11/35 A kérdező kommentje:
Mert ismerem a férfiakat, ha érzésekről beszélek úgy, hogy nem ő hozza fel a dolgot, akkor elriasztom. Valamint én sem érezném jól magam, ha nekem kéne "nyomulnom" rá.
2021. márc. 12. 20:19
12/35 anonim 

válasza:

De pontosan mi is sértő? Nem írtad le, mihez képest mekkora változást tapasztalsz. Ahogy azt sem, te hogy viszonyultál hozzá az elmúlt egy évben. Azon kívül, hogy az érzéseid nem vállaltad. Ami baj. Igenis távolodhat tőled emiatt. Ha fontos neked, ne rontsd tovább a helyzetet és beszélj vele. Merj szeretni.
13/35 anonim 

válasza:

Ismered a férfiakat? Úgy tűnik, azt a férfit sem ismered, aki melletted van egy éve.
Nekem egy párom volt, 8 évig együtt voltunk. Igenis szerette és igényelte, hogy kimutassam és ki is mondjam az érzéseimet. Én nem vagyok a szavak embere, inkább a tetteké. De ő szerette szóban is hallani és mondani, hogy szeretlek. Ezért a "kedvéért" igenis viszonoztam neki szóban is, és minden egyes nap mondtam neki, hogy szeretlek.
14/35 A kérdező kommentje:
Ami sértő: régen, ha valamiért rossz kedvem volt, vett nekem egy csokit, kedves dolgokat írt. Most: megkérdezi, hogy baj van? Azt írom, igen, rossz a kedvem. Erre eltűnik, nem ír, nem vesz csokit, semmi. Ismerem, valószínűleg magára vette, mert mondtam már neki, hogy látom rajta, hogy megváltozott, és azt gondolta emiatt rossz a kedvem. Pedig nem ez volt az oka.
2021. márc. 12. 20:23
15/35 A kérdező kommentje:
Valamint az is sértő, hogy sokszor úgy viselkedik velem, mintha csak barátok lennénk. Amit nem értek, hisz nagyon jó köztünk a szex, de ha mégsem akarja, azzal a nőiességemet sérti meg.
2021. márc. 12. 20:32
16/35 anonim 

válasza:

Őszintén szólva, én sehogy. Nem akarnám megalázni magam egy visszautasítással.
Ha többet akarna, mármint normális kapcsolatot, mert érez valami többet, akkor elmondaná, és nem ürítésre használna.
17/35 A kérdező kommentje:
Igen én is ugyanezt gondolom, nem akarom magam megalázni. Mondta már, hogy többet akar, csak akkor én még nem voltam biztos benne. Most, hogy már akarnám, visszavett, és már nem tudom ő mit akar..
2021. márc. 12. 20:34
18/35 A kérdező kommentje:
De továbbra is kedves, nem bunkó egyáltalán, de visszavett már hónapok óta. Nem értem egyszerűen, hogy mi van most.
2021. márc. 12. 20:35
19/35 anonim 

válasza:

Többet akarni nem szex után szoktak, pfffXD
20/35 anonim 

válasza:

Amikor kiderült, hogy ő érez irántad, akkor te mit léptél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!