Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közölnétek egy pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közölnétek egy pasival, hogy többet akartok?

Figyelt kérdés
Kicsit bonyolult a dolog, megpróbálom röviden. Van egy srác, régebben azt mondta, belém szeretett, de aztán ez elmúlt nála úgy vettem észre. Kedves velem, talizunk, beszélünk továbbra is, a szex nagyon jó, de már nem keres annyit mint régebben. Nekem ez kevés, többet akarok. Lehet ezt valahogy úgy közölni, hogy ne tudja meg, hogy én belé vagyok szeretve..?:D Mert mint tudjuk, ha ez kiderül, a legtöbb pasi menekül. Gondoltam arra is, hogy elküldöm, azzal a szöveggel, hogy nekem ez túl kevés, ami van, de attól tartok nem fogja érteni, hogy mi a célom. Mert nem elküldeni akarom, de ha nem tud többet beleadni a dologba, akkor lehet hogy jobb lenne, ha menne, mert nekem fáj, hogy ennyire mellőz, de közben mégsem, hisz keres.. hogy közöljem ezt úgy, hogy meg is értse, de ne is legyek szánalmas szerelmes idióta..?
2021. márc. 12. 20:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
38%
Sehogy mert féreg mind
2021. márc. 12. 20:06
 2/35 anonim ***** válasza:
90%

Ne, ne, ne! Ne kezdj el játszmázni,ne küldd el.

Mióta vagytok együtt, mennyi idősek vagytok?

2021. márc. 12. 20:06
 3/35 A kérdező kommentje:
27, 1 éve kb
2021. márc. 12. 20:07
 4/35 anonim ***** válasza:
75%
Én kicsípném magam és icipicit hanyagolnám, ha látom hogy teper akkor folytatnám, ha elfogadja a helyzetet elengedném... A legtöbb férfinek elég, ha van kibe rakni, megnyugtatlak.
2021. márc. 12. 20:09
 5/35 anonim ***** válasza:
96%
Játszmázás helyett célszerűbb lenne leülni vele és elmondani, hogy te többet érzel/többet szeretnél tőle mint szexpajtiság.
2021. márc. 12. 20:11
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
Hosszú távon mindig az őszinte, egyenes beszéd vezet célra. Akkor is, ha rövidtávon nem úgy történnek a dolgok, ahogy te szeretnéd.
 7/35 anonim ***** válasza:
28%
Kiszeretett belőled. Csak elriasztod ha felhozod neki hogy többet akarsz. Először újra beléd kell hogy szeressen.
 8/35 A kérdező kommentje:
Szoktam hasonlót csinálni, de egyszerűen nem értem mi van, kedves velem, imád velem lenni állítólag, de basszus kevés amit csinál.. az elején nem ilyen volt. Sokkal intenzívebb volt a dolog, minden téren.
2021. márc. 12. 20:14
 9/35 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos elmúlt nála a rózsaszín köd. Ettől még szerethet. Arról pedig nem tehet, ha neked nem elég az, amit nyújtani tud. Neki jó így, neked nem.

1 éves kapcsolat, egy beszélgetést megérne. 1 év után miért szégyelled az érzéseid? És ha pont ez a baja, hogy ő lelkes volt, te meg jégkirálynő,egy kis túlzással? Beszélj vele, veszíteni valód nincs!

2021. márc. 12. 20:16
 10/35 A kérdező kommentje:
Igen, nem akarom elriasztani, de kicsit "sértőnek" érzem, ahogy viselkedik velem.. mintha nem lennék elég jó.
2021. márc. 12. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!