Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ha zavarna, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha zavarna, hogy egy nő ismerősötök rátok ír, akkor közölnétek vele?

Figyelt kérdés
Vagy válaszolnátok neki?

2014. dec. 6. 22:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Bár csak írna egy nő.
2014. dec. 6. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Papírra írjon, rám ne!
2014. dec. 6. 22:42
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es te hülye vagy. :D
2014. dec. 6. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha az ő személye zavarna, azt nem közölném vele. Valószínűleg nem túl hosszú válaszokat adnék, és nem érdeklődnék iránta. Ha ennek ellenére is rendszeresen rám írna, akkor mondanám neki, hogy nem szeretnék vele beszélgetni. De ilyen még sose volt.
2014. dec. 6. 22:44
 5/9 Blade Bone ***** válasza:
Ha csúnya lenne, akkor megírnám neki, hogy van jobb dolgom is mint neki válszolni, de ha csak ritkán írna és normális lenne, akkor szívesen beszélgetnék vele. Csak ne menjen az a duma, hogy miért nem írsz vissza?? Húsz kérdőjellel meg stb.. mert az nagyon tiltós.. ..
2014. dec. 6. 22:45
 6/9 RRR ***** válasza:
igen
2014. dec. 6. 22:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Én már mondtam lánynak, hogy nem akarok vele beszélni. Elmondtam neki, hogy ne haragudjon, de most semmi kedvem nincs a lányokhoz, elég rossz napom volt így is.

21/F

2014. dec. 6. 22:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem akarnék tőle semmit, akkor csak a szükséges válaszokat adnám meg, semmi baráti közeledés, semmi csevegés és én magam nem keresném "csak úgy", hacsak nem volna feltétlen szükséges. Ha nem maradna abba sokáig, közölném vele.
2014. dec. 6. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, még kiegészítésként, amit nem ártana egyes nőknek, de férfiaknak se az eszükbe vésni:

Biztos nem hagynám válasz nélkül, mert borzasztóan gyerekes és egyben gerinctelen dolog!

2014. dec. 6. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!