Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerülhet az új élet?

Figyelt kérdés
37 éves vagyok,házasságban élek 14 éve, van 3 gyerek is. Már nem működik ez a kapcsolat, feladtam, próbáltam javítani rajta, de egyedül nem megy! 3 éve a legkisebb gyerek is ovis lett, és ekkor elhatároztam hogy elválok. Épp ezért elmentem dolgozni, és megfogalmazódott bennem egy terv, hogy lakást veszek,és a gyerekekkel elköltözök, mert nem igazán van hely ahová mehetnék, csak ehez idő kell! Nem pár hónap, hanem évek. Viszont egyre nehezebb elviselni ezt a helyzetet, de nemtudok elköltözni 3 gyerekkel,a keresetem se sok, igy se alberlet nem jöhet szóba. Azokhoz fordulok akik hasonló helyzetben voltak, sikerült egyedül véghez vinni, segítség nélkül? Mivel foglaltátok el magatokat hogy ne folyamatosan erre gondoljatok, mert ha ezen töröm a fejem nagyon elkeseredek és nem látom a végét, nagyon félek hogy nem jön össze, hogy változatlan marad minden... 😔

2021. márc. 5. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
*nekem a felàllás ugy jon le hogy van egy mindenre legyintős bölcsebb papa meg egy vehemensebb asszony.
2021. márc. 5. 23:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát ez azert nem egészen így van, bár igy lenne... de ha valaki sz@rik a másik fejere az nem egy bölcs dolog! A törődés nem korhoz kötött, és nem egy 70 évesről, hanem egy 39 éves emberről van szó, te pedig pápának nevezted! Hogy lehet ennyire igénytelen, hogy bármilyen kapcsolat jó neki, és maradni akar benne, feladja, nem probálva azt, hogy jobbá tegyük együtt? Nem hiszem el hogy bárkinek ez jó lehet. Mindenki törekszik a boldogságra!
2021. márc. 6. 00:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Sima kifogott halat nem kell etetni helyzet. Nincs intimitás, ami nem a szex hiányát jelenti (de jelentheti), hanem nincs közös dolguk. Gyakran előfordul, de ez sajna látható már a kapcsolat elején is, ha valaki figyel ilyenre, ez nemigen változott szerintem a kapcsolatban.
2021. márc. 6. 01:34
 14/21 ChrisStone válasza:
17%
Mi nem vagyunk együtt 14 éve csak 5 éve, nem tudom mennyire tudnak egymás agyára menni az emberek 14 év után, viszont amit a környezetemben tapasztaltam az az hogy ha szétmegy a család akkor minden mèg jobban el szokott ***ódni. Ha nem vagytok kőgazdagok akkor pénzben is nehezebb lesz meg a gyerekeknek is trauma lesz. Férfiként ha ennyire mélyponton lennénk akkor szerintem valami swinger klubbos történetre még azért rápróbálnék, lehet hogy az közelebb hozna titeket, szerintem ha már ilyen szinten vagytok akkor semmit sem vesztetek.
2021. márc. 6. 06:19
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Uh

nem a korára tekintettel papáztam le hanem a higgadt személyisége miatt

Nem a másikra szar, hanem szerintem a pampogasra veszekedésre a vehemenciára

2021. márc. 6. 06:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre egy párkapcsolati tanácsadás olcsóbb lenne, mint a válás. Ő azt is megmondja, ha nincs értelme erőltetni.

Utána, ha marad a válás, keress egy ügyvédet. Mire számíthatsz, miből mennyi jár. Utána menj el egy pénzügyi tanácsadóhoz, hogy mik a lehetőségek. CSOK, hitel, törlesztő, stb. De ha az albérletet nem tudod fizetni, a hitelt se fogod tudni.

2021. márc. 6. 07:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy sikerülhet, ha 3 gyerekkel nincs hova menned. Nem értem, kevés a kereseted, gondolom azt sem tudod elrakni, mert közös kasszán vagytok - hogy képzeled megoldani a normális lakhatást 3 gyerekkel?
2021. márc. 6. 08:00
 18/21 anonim ***** válasza:
10%

Tisztázzuk:

akkor úgy gondolod, hogy a tizen-x év alatt te mindent jól csináltál, minden tekintetben és csak ezt tennéd másképp, hogy nem vártál volna eddig? Te voltál a tökéletes feleség?

Tudod, ez nekem bűzlik. Amikor az egyik fél bizonygatja, hogy minden a másik hibája... , akkor ott valami gyanús. Kettőn áll a vásár. Nem fehér és nem fekete semmi.

Őszintén szólva én nem tudom elképzelni, hogy te semmit nem tettél (vagy épp nem tettél), ha idáig fajult a helyzet. Azt el tudom fogadni, hogy a másik fél számlájára több róható fel, de azt, hogy csak neki, na azt nem!

Persze a te életed, te tudod...

2021. márc. 6. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

#18:

Ennek semmi értelme, mert egyrészt tökéletes kapcsolat és hibátlan ember nincs. Másrészt meg ezzel jelenleg nem segítesz. Ugyanis az a közhely is nagyon igaz, hogy ahol csak az egyik fél tesz a házasságért, azt a fene megette. A kérdező pedig egyértelműen leírta, hogy nem lehet a férjével megbeszélni, nem változtat semmin.

Ez egyedül úgy működik, ha ők ketten leülnek, és a kérdező férje mondja ki, hogy őt mi zavarja, ő milyen változást szeretne a feleségétől. Teljesen mindegy, hogy te, én, vagy az atyaúristen szerint miben b..ta el a kérdező, egyedül és kizárólag a férjének kell megfelelnie.

De ha a kedves férj nem is tudja ezt őszintén elmondani, és a kérdező kérdéseit se veszi figyelembe, akkor vagy marad a válás, vagy egy életen át nyűglődnek egymással, kényszerből.

2021. márc. 6. 08:53
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg csapdában vagy, ahogy fentebb fogalmaztál! Ha elhagyod - már ha egyáltalán meg tudod tenni ezt a lakhatási kérdés miatt-, szegény leszel, míg a gyerekek a saját lábukra nem tudnak állni. És szerető párt sem lesz könnyű találnod három gyerekkel, max. csak szexet. A férjed is pontosan tudja ezt és ezért sem dolgozik azért, hogy vele maradj, mert úgysincs más választásod. Meg azért sem érdekli a sorsod, mert más nem is szeret.
2021. márc. 6. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!