Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni, új élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni, új élet vagy még egy kis idő a régivel?

Figyelt kérdés
Nem tudok eldönteni, hogy mit csináljak. Van egy nagyon nyögdécselő kapcsolatom, igazából vehetjük úgy is hogy szakítottunk, de még együtt élünk mert közös az albérlet. Közölte velem, hogy igazából már nem akar tőlem semmit, de mindketten tudjuk, hogyha vége a sulinak különválunk, ez kb 4 hónap múlva lesz. Sokat veszekszünk, szinte minden nap, már nem is alszunk együtt. DE! Van most lehetőségem elmenni egy másik helyre, ami tele van emberekkel, és az új élet új kapcsolatok reményében eléggé kiváncsi vagyok milyen is lehet?! Félek attól, hogyha maradok, akkor újra veszekszünk majd, ami engem sárba tipor minden alkalommal, meg teljesen összezavarodunk, nem akarunk a másiktól komolyabban semmit, de mégis együtt vagyunk, szóval én ismerem magam, majd állandóan azt várnám, vajon mikor lehetnék újra a szívében. Testileg nagyon vonzódom hozzá, meg ha ránézek újra szerelembe tudnék esni. Hagyjam hogy a szívem egy már romlott kapcsolatba húzzon vissza, elvégre csak pár hónapról van szó, vagy erre az időre lépjek le. Segítsetek, mindkét fél véleménye kell
2013. febr. 24. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már tényleg nem érzel iránta komolyan semmit,akkor szerintem hagyjad.
2013. febr. 24. 22:57
 2/5 Selfshadow válasza:

Azt gondolom, hogy jobb lenne, ha külön válnátok! Lehet, hogy jót is tenne nektek, ráébrednétek,hogy szükségetek van egymásra, és megpróbáltok többet tenni a kapcsolatokért. De, ha ennek az ellentéte történik, akkor "sincs baj", mert tényleg nem működött, és beláttátok, hogy jobb lesz a másik nélkül.

Én a helyedben 100%, hogy elmennék a másik helyre. Már csak azért is, mert kiderülne, hogy mi volt köztetek, vagy mi lesz. Ha szeret és veled akar lenni, úgyis tesz lépéseket, ha nem, akkor jobb lesz nélküle.

24/L

2013. febr. 24. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A szerelemben is kell az agyadat használni. Szóval logikusabb végig gondolod, már vége, nem akartok egymástól semmit. Ennyi, lépjél, kér várni. Csoda nem fog történni. N
 4/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen válaszd az újabb lehetőséget. Az a kapcsolat már meghalt, semmi nem köt össze benneteket, nincs értelme emiatt kihagyni bármit is.

Az ember legdrágább kincse az ideje. És ebből pazarolsz el, ha nem választod azt a kínálkozó lehetőséget, hogy végre élj egy kicsit, pezsegj újra, új embereket ismerhess meg akikkel jól érezheted magad. Szerintem érzed te is, hogyha ezt a lehetőséget kihagyod, akkor bánni fogod.

Viszont a már véget ért kapcsolatodon javítani nem tudsz, ideje végleg elengedni egymást, és ahogy van az a mondás:

If you brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello. :)

5/5 A kérdező kommentje:
Be kell valljam nagyon csalogat a dolog, hogy új helyen egy ideig, hiszen ahogy a 2.hozzászóló is mondta, vagy jót tesz a kapcsolatnak, vagy kiderül, hogy tényleg nem lenne értelme folytatni. Elméletben megvan a dolog, csak a valóságban is meg kéne tegyem, de ugyanakkor félek, hogy részemről még nem múlt el teljesen a dolog, és ő is csak azért mondta amit mondott hogy egy kicsit szarul érezzem magam. Nem menne el valaki helyettem? :D Két napom van dönteni. Megharagudhat ezért rám?
2013. febr. 24. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!