Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZakítás után van élet?

Figyelt kérdés
Szakított velem a barátom,igazából mindketten tudjuk,hogy nem az igazi ez már, nekem nagyon hiányzik:( Senkim sincs rajta kivül család se szeret csak egymással veszekszik mindenki,barátaim sincsenek..én kezdeményezek de egyszerűen taszítok mindenkit. Kire támaszkodjak most? Még pénzem sincs,hogy valami értelmeset csináljak vagy menjek valahova..ráadásul beteg is vagyok..Mit csináljak? 17/L
2013. febr. 20. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk, mesélj! :)
2013. febr. 20. 12:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Van élet szakítás után igen. Milyen betegséged van? Amúgy meg meg kellene tanulnod ÖNNÁLLÓAN élni és nem függeni a társadtól mert ha vége utána csak depizel és értelmetlennek gondolod az életed. Járj suliba, sportolj valamit, tanulj kötsd le magad. Ne mond nekem hogy a volt pasid volt az egyetlen jó dolog az életedben mert akkor szánalmas vagy. Tessék talpra állni és saját magadért élni. Mert te egy önnáló független ember vagy mint mindenki más. Csak körülvesszük magunkat emberekkel de alapvetően mindenki saját magáért él és felelős.
2013. febr. 20. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy részt, ha valakibe nem vagy szerelmes, lehet jobban járnál ha "szimplán" barátokat/barátnőket szereznél.

Viszont ha úgy történik egy szakítás, hogy annyira imádtad az illetőt hogy senki mással nem tudnád elképzelni hogy olyan kapcsolatba kerüljetek, még utána is van élet, és ismerkedni is lehet akárkivel, ahhoz senkivel nem muszáj úgy össze jönni sem ha nem érzed azt, hogy annyira fontos lenne neked az illető, mint senki más.

2013. febr. 20. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk! :)
2013. febr. 20. 12:40
 5/10 A kérdező kommentje:
megfázásos lázas torokfájós percenteorrfolyós tudjátok nem komoly csak bosszantó ez legkisebb:) és nem volt semmi örömöm előtte..fogalmam sincs hogy kell jólérezni magam
2013. febr. 20. 12:47
 6/10 okoska31 ***** válasza:

ha ez vigasztal, egy pár millióan már átélték ezt az óriás drámát a kamaszkor kellős közepén. Én is. (bár én a beteljesületlen szerelemmel, nem a szakítással, de kb. mindegy).

a tapasztalat azt mutatja, hogy eddig még egészen jó arányban élték túl..

úgyhogy igen, van élet.

Próbálj meg kevésbé napfüggő lenni. Télen is lehet jól érezni magadat!

2013. febr. 20. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha van kedved írhatsz privátot, én is voltam ilyen helyzetben, tudom milyen, de idővel jobb lesz, csak most épp a mélyponton vagy.
2013. febr. 20. 13:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Élet az nincs, de ha úgy alakul, keresd a 9783. számú kondért a pokolban, én ott áztatom a lábam szakítás óta:P
2013. febr. 20. 20:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Barátkozhatunk... ha gondolod :)
2013. febr. 21. 03:05
 10/10 anonim válasza:

Ha beszélgetni szeretnél csak írj. Engem is most dobtak ki (bár teljesen megérdemeltem)

19/L

2013. febr. 21. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!