Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerülhet az új élet?
Figyelt kérdés
37 éves vagyok,házasságban élek 14 éve, van 3 gyerek is. Már nem működik ez a kapcsolat, feladtam, próbáltam javítani rajta, de egyedül nem megy! 3 éve a legkisebb gyerek is ovis lett, és ekkor elhatároztam hogy elválok. Épp ezért elmentem dolgozni, és megfogalmazódott bennem egy terv, hogy lakást veszek,és a gyerekekkel elköltözök, mert nem igazán van hely ahová mehetnék, csak ehez idő kell! Nem pár hónap, hanem évek. Viszont egyre nehezebb elviselni ezt a helyzetet, de nemtudok elköltözni 3 gyerekkel,a keresetem se sok, igy se alberlet nem jöhet szóba. Azokhoz fordulok akik hasonló helyzetben voltak, sikerült egyedül véghez vinni, segítség nélkül? Mivel foglaltátok el magatokat hogy ne folyamatosan erre gondoljatok, mert ha ezen töröm a fejem nagyon elkeseredek és nem látom a végét, nagyon félek hogy nem jön össze, hogy változatlan marad minden... 😔
A feleséged mit mond, ő mit akar? Ő is válni akar?
2021. márc. 5. 21:15
2/21 anonim válasza:
1.
Mi alapján gondolod, hogy a kérdező a férj? Nekem inkább a feleség szerep van a gondolataimban.
2021. márc. 5. 21:17
3/21 anonim válasza:
Tényleg, te a férj vagy a feleség vagy?
2021. márc. 5. 21:19
4/21 A kérdező kommentje:
Feleség...
2021. márc. 5. 21:20
5/21 A kérdező kommentje:
A ferjem nem vesz komolyan, vagyis inkább nem tud mit kezdeni ezekkel a problémákkal, és védekezésképp ugy látom, hogy hárit, és nem vesz tudomást a dolgokról. Többször elmondtam, hogy ha nemváltozik elmegyek mert ez nekem nem jó, de nem változtat, ugyan az minden. Nincs a kapcsolatban törődés, nem figyel rám, nem együtt élés, hanem egymás mellett élés inkabb. Leginkabb a folyamatos hallgatása idegesit, nem beszelgetünk! Mondtam szepen, kiabáltam, de változatlan minden!
2021. márc. 5. 21:31
6/21 anonim válasza:
És milyen apaként... természetesnek vetted, hogy nálad landol mind a 3 gyerek, és mi a helyzet akkor, ha ehhez neki is lenne 1-2 szava? van okod arra, hogy vidd mind a 3-at?
van valami komolyabb problémája, mint apa?
De beszéljünk a te oldaladról is... Te mit tettél jól és rosszul a házasságban?
2021. márc. 5. 21:43
7/21 A kérdező kommentje:
Apaként sem a legjobb, nem igazán osztozunk a felelősségben, inkább a gyerekről en gondoskodtam. Nemhiszem hogy akarná valamelyiket is magához venni...inkább ő engem nem fog olyan könnyedén elengedni! En mit rontottam el? Talan azt hogy túl sokáig húztam az időt azzal, hogy közöltem volna vele a problémáimat, ezáltal a túl sok megoldatlan dolog miatt, szakadék lett kettőnk között, de hatalmas! Elkezdtem azt érezni hogy ÉN rám ő nem kiváncsi, az érzéseimre, azt hogy mi nekem a jo vagy eppen hogy valami rossz es nem szeretném, csak menjen minden ugy ahogy eddig! Este pedig elvárta hogy kezdeményezzek, hogy én is akarjam a szexet, hogy kivanjam, de miért is?! Magamra hagyott, egyedül... es ő elvárja hogy igy éljünk, elővegyen mikor épp szüksege van rám, és félrerakjon ha már nincs, és én ezt türjem, tartsak ki mellette, és hallgassak, ne mondjak semmit, legyek csendben, mert ez igy jo ahogy van!
2021. márc. 5. 22:05
8/21 anonim válasza:
Két felnőtt ember vagytok, beszéljétek meg, hogyan tudtok úgy külön menni, hogy egyikőtök se kerüljön utcára. Esetleg kérjetek időpontot válási mediátorhoz. Ő segíteni fog abban, hogy mindenki számára elviselhető megállapodás szülessen.
2021. márc. 5. 22:07
9/21 A kérdező kommentje:
De ő tagadja ezt a helyzetet, hogy ez hülyeség, és ezt én rosszul gondolom, és én csinalom sajat magamnak a problémákat. Ezért akarok saját lakást, hogy ha tovabbra is veszekszunk,hátha belátja hogy ez nem megy,igy lenne neki is hová mennie. Csapdában érzem magam...
2021. márc. 5. 22:22
10/21 anonim válasza:
A ferjed csak ki van ábrándulva.
Hasonlo a szexkapcsolatokhoz a dolog.
A szerelmet meg a többit nem lehet erőltetni az nem fog jönni csak ugy.
Ő valszeg at is ertekelte már az egészet atalakult sima szeretetté vagy hasonlo mint a 40 éve házasoknál. Nem lángol, beletörődött hogy ez van.
Talán bölcsebb dolog is jelen esetben.
Nincs minek mit hajkurászni elvegre család van az pedig kitartast igényel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!