Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyetemmel új élet kezdődhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemmel új élet kezdődhet? 19L

Figyelt kérdés

Elköltözés otthonról, új hely, új emberek, más társaság. Stb.

Valahogy úgy tekintek az egyetemre, mintha ott kezdődne el majd az életem. De félek, túl sok reményt fűzök hozzá, és ha odakerülök csalódás fog érni. Volt ezzel más is így?

Tudom, tanulni megyek oda, és ha másért nem azért megéri majd, de azért vannak más oldalai is...

Nem mellesleg jó volna most már egy párt is találni... az egyetemen talán nagyobb lesz az esély rá, nem?

2015. jan. 18. 17:59
1 2
 1/15 anonim válasza:
0%
Nem.
2015. jan. 18. 18:00
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is hasonló reményeket fűzök ehhez. Utálom ezt az egész sz_rt.

18F

2015. jan. 18. 18:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem egy ismerősömnek köztük nekem is konkrétan megszünt a társasági életem. Egyszerűen annyira sokat kell tanulnom, hogy semmire sincs időm.
2015. jan. 18. 18:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Én nem fűztem hozzá túl nagy reményeket és nem is kaptam túl sokat. Nem mondanám, hogy rengeteg új embert megismertem és párt sem találtam, igaz én nem vagyok nagyon ismerkedős fajta. Ha nyitott leszel, barátkozol akkor nyilván megismersz új embereket és talán párt is találsz. De gondolom egyetemtől is függ. 21/F
 5/15 anonim ***** válasza:
Részben igen.
 6/15 anonim ***** válasza:
hova fogsz menni tanulni?:) amugy igen lehet hogy uj lesz
2015. jan. 18. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bevált, de csak idővel. Ne úgy képzeld, hogy odamész és egyből megváltozik az életed. Vagyis nyílván vmilyen szintne meg fog, mert másik városba leszel stb, de idő kell, hogy megszokd.

Én az első félévbe kb. sehova sem jártam el, mert sok ismerősöm volt a szakom, de olyan akivel óra után lettem volna, olyan egy sem. De később ismerkedtem más emberekkel is, lettek barátaim és úgy beindult az élet. Már 4. éve járok egyetemre, összejöttem a legjobb haverommal, akit első óta ismerek és mindig együtt lógtunk, lassan végzek is a szakkal és valószínűleg a városba is költözok majd. Szóval nekem bevált

2015. jan. 18. 18:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2015. jan. 18. 18:12
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Ott sem kellenek a pasiknak a dagad csunya lányok.

Ne is reménykedj:/

2015. jan. 18. 18:15
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

Hát ha mondjuk ELTE/BME-re mész ott biztos mert rengeteg programmal várják a gólyákat.

Máshol nem valószínű.

2015. jan. 18. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!