Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözni? Új élet másik városban? Hogy szokott ez alakulni?
Távkapcsolatunk van barátnőmmel.Ő Szegeden él én meg Pest mellett.Már egy ideje megy ez a távkapcsolat de beszéltük,hogy próbáljunk meg együtt élni.Azt beszéltük,hogy én mennék hozzá.Hogy zajlik az ilyesmi a gyakorlatban?Tehát elkezd az ember állást keresni a másik városban,mondjuk felveszik valahová,felmond a mostani helyén,aztán odaállít két bőrönddel,hogy szia,akkor lakjunk együtt?Mégis hogy néz ez ki?Szeretnék tapasztalatokat olvasni.
Amúgy 27 évesek vagyunk.Én már laktam együtt egy lánnyal,de az nem volt távkapcsolat.Barátnőm nemrég költözött külön a szüleitől.Előre is köszi a válaszokat.
Tesómnak volt távkapcsolata és most is az van.
Az előzőnél összeköltöztek mert a barátjának volt lakása. ő abban a városban talált is munkát az összeköltözés után valamennyivel.
Viszont mikor vége lett a kapcsolatnak akkor hazajött és munkanélküli lett.
Tanulság?
Annyi munkád lesz ahány párkapcsolatod hacsak nem akarsz később is ott letelepedni.
Ha maradsz pest mellett és ő költözik hozzád akkor jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!