Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeköltözni? Új élet másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözni? Új élet másik városban? Hogy szokott ez alakulni?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatunk van barátnőmmel.Ő Szegeden él én meg Pest mellett.Már egy ideje megy ez a távkapcsolat de beszéltük,hogy próbáljunk meg együtt élni.Azt beszéltük,hogy én mennék hozzá.Hogy zajlik az ilyesmi a gyakorlatban?Tehát elkezd az ember állást keresni a másik városban,mondjuk felveszik valahová,felmond a mostani helyén,aztán odaállít két bőrönddel,hogy szia,akkor lakjunk együtt?Mégis hogy néz ez ki?Szeretnék tapasztalatokat olvasni.

Amúgy 27 évesek vagyunk.Én már laktam együtt egy lánnyal,de az nem volt távkapcsolat.Barátnőm nemrég költözött külön a szüleitől.Előre is köszi a válaszokat.

2013. aug. 17. 10:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Dolgoztok, tesztek félre pénzt, aztán elköltöztök albérletbe, és amíg nem találtok munkát éldegéltek a félretett pénzből. Aztán majd vesztek saját lakást vagy házat stb...De ha a barátnőd nemrég költözött el a szüleitől miért nem költözött hozzád közel? És ha most költözött ott akarja hagyni a saját lakását?
2013. aug. 17. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Van egy garzon lakása Szegeden.Most lett kész a felújítás.Kicsit tartok tőle,hogy találok-e ott munkát és hogy érzem majd magam ott.Ő ott nőtt fel,én meg már Pesten dolgozom öt éve.De szeretnék vele lenni.Ő is,de Szegedet nem hagyná ott.Amúgy tetszik a város.Csak nem tudom milyen lenne új helyre költözni meg hogy alakulna a közös élet.
2013. aug. 17. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Tesómnak volt távkapcsolata és most is az van.

Az előzőnél összeköltöztek mert a barátjának volt lakása. ő abban a városban talált is munkát az összeköltözés után valamennyivel.

Viszont mikor vége lett a kapcsolatnak akkor hazajött és munkanélküli lett.

Tanulság?

Annyi munkád lesz ahány párkapcsolatod hacsak nem akarsz később is ott letelepedni.

Ha maradsz pest mellett és ő költözik hozzád akkor jól jársz.

2013. aug. 17. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Vágjál bele tesó, csak úgy derül ki ;)
2013. aug. 17. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!