Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati gondok a pénz miatt, ezek megoldása ?
Sajnos nincs fagyasztóm csak kis hűtô egy fiokkal ezért Nemtudok fagyasztani semmit.
Szerintetek a havonta/kéthavonta fodrász sok?
Ruházat turibol nagyrészt , néha egy egy cipő újonnan és persze fehérnemű is új azt nem lehet hasznàltból. Párom engem ekéz, hogy sokat költök de esküszöm szerintem nem. Nem tűnik kirívónak egyik kiadás sem.
Igen, ha ennyire különbözik, akkor külön.
De azért főzzél rá, ha így gondolod - csak vegye meg magának az alapanyagokat. Vagy a közös részét, az egész alapját vehetitek együtt, csak a minőségi darabokat vegye hozzá maga.
Ha nem így tesztek, akkor rajtad kéri számon ezt is, mert nem hiszi el, hogy ő fogyasztja el.
"2 hónapos lenövéssel munkahelyre jàrni nem lenne jó ötlet, igénytelen."
Őszülsz?
Ha nem, mi a fenének fizetsz azért, hogy ártsanak a hajadnak (vagyis festve legyen)?
A festést kérdezd meg tőle.
Ha elvárja, akkor közös költség, ne kérje számon.
Ha nem kell neki, inkább ne csináld.
Amúgy létezik olyan, hogy hajtő festés, sokkal olcsóbb.
Nem ennyire aránytalan, én is eszem főtt ételt, de ha én nem főzök éppen mert nincs időm/ kedvem akkor úgyis jó. Én inkább ezen spórolok mint magamnak mázoljam a hajam....
Csak kicsit furának érzem ezt, de ha Ő így áll hozzà akkor én is tudok ilyen lenni...
Légy szíves, pontozzál, mert valami elmebeteg nekiállt lepontozni azt, ami neki nem tetszik.
Csak szólok, hogy a hajfestés NEM létszükséglet!
Amúgy általában a főtt étel valamivel olcsóbb, ha nem számítjuk a munkádat, míg elkészíted. Spórolni az étellel úgy tudsz igazán, ha nem eszel, vagy keveset - de az a férfinak nem szokott menni.
17 Akinek szép színű és ősz szálaktól mentes a haja annak nem létszükséglet. Másoknak igen.
Nem hiszem el, hogy más úgy hagyja hagy nőjön az ősz lobonc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!