Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baràtotok mikor mutatott be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baràtotok mikor mutatott be a szüleinek? Az enyém félèv elteltével sem mutatott be és néha úgy érzem,hogy nem igazán érzelmes.Kivel van hasonló probléma 22/L

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Néhány hónap után, pontosan nem emlékszem, de olyan 3 körül. Egyikünk se lakott már otthon, így szerintem ez teljesen jó volt. Exem meg már pár hét után nagyon be akart mutatni.

Miért nem akar még most se? Nincs jóban a családjával? Vagy csak azt mondja, hogy felesleges?

2021. febr. 24. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem találkoztam soha a párom szüleivel, mert ő sem beszél velük. Én is csak anyámmal tartom a kapcsolatot, így csak neki mutattam be a páromat, 1 hónap ismerkedés után. Egyébként 4 éve élünk együtt.
2021. febr. 24. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Kb 3 hónapja jártunk. Már nagyon régen volt. Több mint 7 éve volt, azóta már több éve férjem és gyerekünk apja....még mindig emlékszem mennyire izgultam. Meg ő is :)

Ennyi ideje "jártok" és nem mutatott be, az nem jó jel. Biztos hogy a párod?? Ő is tudja hogy a párod?? Nem valószínű. Leginkább az a forgatókönyv, hogy az ő részéről inkább csak össze jártok dugni. Ennyi. Semmi komoly. Dobd ki!

2021. febr. 24. 23:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Első randin. 😄 Nem így terveztük, de így alakult.
2021. febr. 25. 02:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb 2,5 hónap után. De ennek sok oka lehet hogy miért nem. Milyen viszonyban van ő a családjával?

Egyébként pofon egyszerű kérdezz rá. Érezni fogod a válaszából hogy mit kell tenned..

2021. febr. 25. 06:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Majdnem 1 év utan.

Igaz vidéken lakik az anyukája és a mamája.

Kicsit furcsáltam, de aztán fokozatosan derültek ki dolgok, hogy annyira nem szoros a kapcsolat.

Én is a saját, apukámmal való, szoros kapcsolatból indultam ki, de az teljesen más, mint az övék.

Azóta (8,5 év) már a férjem és nagyon jó a kapcsolatunk.

Anyossal azóta is évi 3x találkozunk kb...

2021. febr. 25. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Második randin. Én őt meg a harmadikon. Bár mindketten szülőkkel laktunk még.

Én őt apáméknak meg 2 hónap múlva mutattam be, de akkor is csak azért, mert eljött a nagymamám temetésére és így egyből a nagycsaládot ismerte meg.

2021. febr. 25. 08:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Fél év után be akart mutatni, de az anyja közölte vele, hogy oda engem ne vigyen, mert fél a covidtól (közben ő és a férje eljárnak egy gyárba dolgozni, a közös 10 éves gyerekük iskolába jár). Ez tavaly márciusban történt, azóta már túl is vannak a betegségen mindannyian :D

Mondjuk párommal se találkozott már vagy másfél éve, pedig 30 km-re laknak egymástól.

2021. febr. 25. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Az anyukájának 1 hónap után. Az apukájának fél év után (elváltak a szülők, mi pedig távkapcsolatban voltunk szóval csak így tudtuk megoldani)
2021. febr. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!