Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtotok mikor mutatott be a szüleinek? Az enyém félèv elteltével sem mutatott be és néha úgy érzem,hogy nem igazán érzelmes.Kivel van hasonló probléma 22/L
Néhány hónap után, pontosan nem emlékszem, de olyan 3 körül. Egyikünk se lakott már otthon, így szerintem ez teljesen jó volt. Exem meg már pár hét után nagyon be akart mutatni.
Miért nem akar még most se? Nincs jóban a családjával? Vagy csak azt mondja, hogy felesleges?
Kb 3 hónapja jártunk. Már nagyon régen volt. Több mint 7 éve volt, azóta már több éve férjem és gyerekünk apja....még mindig emlékszem mennyire izgultam. Meg ő is :)
Ennyi ideje "jártok" és nem mutatott be, az nem jó jel. Biztos hogy a párod?? Ő is tudja hogy a párod?? Nem valószínű. Leginkább az a forgatókönyv, hogy az ő részéről inkább csak össze jártok dugni. Ennyi. Semmi komoly. Dobd ki!
Kb 2,5 hónap után. De ennek sok oka lehet hogy miért nem. Milyen viszonyban van ő a családjával?
Egyébként pofon egyszerű kérdezz rá. Érezni fogod a válaszából hogy mit kell tenned..
Majdnem 1 év utan.
Igaz vidéken lakik az anyukája és a mamája.
Kicsit furcsáltam, de aztán fokozatosan derültek ki dolgok, hogy annyira nem szoros a kapcsolat.
Én is a saját, apukámmal való, szoros kapcsolatból indultam ki, de az teljesen más, mint az övék.
Azóta (8,5 év) már a férjem és nagyon jó a kapcsolatunk.
Anyossal azóta is évi 3x találkozunk kb...
Második randin. Én őt meg a harmadikon. Bár mindketten szülőkkel laktunk még.
Én őt apáméknak meg 2 hónap múlva mutattam be, de akkor is csak azért, mert eljött a nagymamám temetésére és így egyből a nagycsaládot ismerte meg.
Fél év után be akart mutatni, de az anyja közölte vele, hogy oda engem ne vigyen, mert fél a covidtól (közben ő és a férje eljárnak egy gyárba dolgozni, a közös 10 éves gyerekük iskolába jár). Ez tavaly márciusban történt, azóta már túl is vannak a betegségen mindannyian :D
Mondjuk párommal se találkozott már vagy másfél éve, pedig 30 km-re laknak egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!