Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ez a szexuális élet 1,5 év után?
Több mint 1,5 éve vagyunk együtt. Kb fél éve már együtt lakunk.
Még soha sem volt ilyen hosszú és komoly kapcsolatom, barátnőm a 3. lány akivel lefeküdtem szóval nem tudom megítélni, hogy a jelenlegi helyzet normális-e.
A kapcsolat elején kb heti 15x feküdtünk le. Minden szex után kb azt kérdezte, hogy "Mikor tudod vissza rakni?" és ezek nem 5 perces menetek voltak átlagosan 30 perc, de regeteg 50 perc körül is.
Szóval lényegében időnk nagy részét szexel töltöttük. Benne volt minden féle furcsa új pozícióban, ki akart próbálni mindent és akkor picit meg is ijedtem, hogy én ezt hosszútávon nem fogom bírni.
Ténylegesen azt hittem, hogy ninfomán és hogy mindenre nyitott és már azon gondolkodtam, hogy "Ez nem normális".
Ezzel szemben jelenleg elég konzervatív a szexéletünk.
Kb heti 1x sikerül, de akkor is úgy érzem, hogy nyűg neki és nagyából havonta 1x van, hogy látom rajta hogy tényleg kívánja és akarja a dolgokat.
Ettől függetlenűl még amikor kedvtelenül is indul a dologhoz mindig élvezi és még most is elég gyakran megkapom, hogy "Wow hogy lehetsz ilyen jó" és hogy mindennap kéne csinálnunk.
... de mindketten egyetemisták vagyunk plusz dolgozunk. Én elég nehéz mérnöki szakon, ő egy nagyon könnyű szakon, de mellette FŐ állásban dolgozik. Így sokszor csak nincs kedve. Nekem sem mindig, van hogy meg kell erőltetnem magam, hogy kezdeményezzek, de úgy érzem, hogy ez nem igazán normális.
A másik meg, hogy utoljára kb 4 hónapja szopott le, amit nem feltétlenűl várok el. Ez inkább csak a tünete annak, hogy már kb fél éve nem látom rajta, hogy szeretne játszadozni a farkammal.
A fentiek miatt gyakran mikor már alszik ki szoktam menni a nappaliba és maszturbálok. Titokban.
Mert szerinte a maszturbálás megcsalás még akkor is ha az ő képeire csinálnám.
Már most érzem magamon, hogy emiatt elkezdtem más lányokat kívánni és elfut a fantáziám, hogy "Mi lenne ha....". Félek ha úgy mennek tovább a dolgok akkor 2-3 év múlva megcsalom és úgy lesz vége a kapcsolatnak.
Vagy pedig én leszek az a +40-es férj, akinek a farkához csak a névnapján és szülinapján nyúlnak, így a gyereke isklájában a többi anyukát nézve fantáziál és hasonlóan mint most titokban maszturbál.

Nem kezdett el esetleg a barátnőd hormonális fogamzásgátló tablettát szedni időközben? Az sok nőnél tud libidó-gyilkos lenni.
"Mert szerinte a maszturbálás megcsalás még akkor is ha az ő képeire csinálnám."
Azon túl, hogy ez butaság, ha egy nő heti egy szex mellett ilyet kijelent, akkor egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy hogyan működik egy egészséges, fiatal férfi.
Az élet más területén mennyire törekszik a barátnőd arra, hogy nála legyen az irányítás, a kontroll? És mennyire hagyod ezt?

11. B+ te is akkor.
Kérdező: Meg ez hogy néz ki, mert arról sem írtál, hogy te naponta próbálkozol, ő meg naponta elutasít? Ép ésszel ezt te hogy bírod, ember?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!