Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm más fiúkkal beszélget szexuális dolgokról, szerintetek ez normális?
Arról, hogy hogyan meg mikor élveznek el, stb, ez normális?
Itt gykn.
Nem. Abszolút nem. Keresi a következő madarat akivel félreléphet.
Normál beszélgetésnél nincs szex téma. Aki meg tényleg csak beszélget, az ha még a másik fél bele is akarná vonni ezekbe a dolgokba, akkor is lezárja az erre mutató beszélgetést.
20 évesen én is ilyen voltam, az akkori fiúm mellett a legjobb barátommal is sokat beszélgettünk "szexuális dolgokról", de csak poén szintjén. A srácot, akivel jártam, ez nem érdekelte, tudta, hogy semmi nincs köztünk, de aztán lassan megváltozott benne valami, és megkért engem is meg a legjobb barátomat is, hogy hagyjuk már ezt. Akkoriban nem értettem, mit zavarja, hiszen nem "olyan" céllal történik, de megtettem amit kért.
Most 27 évesen már eszembe nem jutna ilyet csinálni, hogy a barátom mellett (akivel együtt járok) bárkivel is ilyen témákról beszélgetnék. Már én is úgy látom, hogy nem normális a párunkon kívül megosztani másokkal ilyen dolgokat. Meg ha belegondolok, hogy ő is kibeszél ilyet más nőkkel, és nekem hogy fájna, ez is egy érv amellett, hogy ne csináljam.
Bocsi a kisregényért, csak a jellemfejlődést akartam érzékeltetni, hogy most még éretlen a barátnőd, de később simán változhat, és nem is pont azért csinálja, mert meg akar téged csalni.
Szerintem nem fogalmaztam jól.
Itt nem objektíven beszélgettek a szexről, hanem ez egy heves beszélgetés volt, ki mit csinál most éppen abban a jelen pillanatban, egymást izgatták. Sextingnek fogtam fel.
Na EZ normális? Nem akarom elhinni, hogy az.
Van akinek normális igen.
Nekem nem az, ezért ilyen nővel tuti nem érezném jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!