Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire normális ez a szexuál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ez a szexuális élet 1,5 év után?

Figyelt kérdés

Több mint 1,5 éve vagyunk együtt. Kb fél éve már együtt lakunk.

Még soha sem volt ilyen hosszú és komoly kapcsolatom, barátnőm a 3. lány akivel lefeküdtem szóval nem tudom megítélni, hogy a jelenlegi helyzet normális-e.

A kapcsolat elején kb heti 15x feküdtünk le. Minden szex után kb azt kérdezte, hogy "Mikor tudod vissza rakni?" és ezek nem 5 perces menetek voltak átlagosan 30 perc, de regeteg 50 perc körül is.

Szóval lényegében időnk nagy részét szexel töltöttük. Benne volt minden féle furcsa új pozícióban, ki akart próbálni mindent és akkor picit meg is ijedtem, hogy én ezt hosszútávon nem fogom bírni.

Ténylegesen azt hittem, hogy ninfomán és hogy mindenre nyitott és már azon gondolkodtam, hogy "Ez nem normális".

Ezzel szemben jelenleg elég konzervatív a szexéletünk.

Kb heti 1x sikerül, de akkor is úgy érzem, hogy nyűg neki és nagyából havonta 1x van, hogy látom rajta hogy tényleg kívánja és akarja a dolgokat.

Ettől függetlenűl még amikor kedvtelenül is indul a dologhoz mindig élvezi és még most is elég gyakran megkapom, hogy "Wow hogy lehetsz ilyen jó" és hogy mindennap kéne csinálnunk.

... de mindketten egyetemisták vagyunk plusz dolgozunk. Én elég nehéz mérnöki szakon, ő egy nagyon könnyű szakon, de mellette FŐ állásban dolgozik. Így sokszor csak nincs kedve. Nekem sem mindig, van hogy meg kell erőltetnem magam, hogy kezdeményezzek, de úgy érzem, hogy ez nem igazán normális.

A másik meg, hogy utoljára kb 4 hónapja szopott le, amit nem feltétlenűl várok el. Ez inkább csak a tünete annak, hogy már kb fél éve nem látom rajta, hogy szeretne játszadozni a farkammal.

A fentiek miatt gyakran mikor már alszik ki szoktam menni a nappaliba és maszturbálok. Titokban.

Mert szerinte a maszturbálás megcsalás még akkor is ha az ő képeire csinálnám.

Már most érzem magamon, hogy emiatt elkezdtem más lányokat kívánni és elfut a fantáziám, hogy "Mi lenne ha....". Félek ha úgy mennek tovább a dolgok akkor 2-3 év múlva megcsalom és úgy lesz vége a kapcsolatnak.

Vagy pedig én leszek az a +40-es férj, akinek a farkához csak a névnapján és szülinapján nyúlnak, így a gyereke isklájában a többi anyukát nézve fantáziál és hasonlóan mint most titokban maszturbál.

2021. febr. 23. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

1,5 éve nem voltatok egyetemisták, nem dolgoztatok? Csak mert ha akkor ment ugyanezek mellett, most meg nem, akkor ez nem lehet kifogás.

És természetesen ez egyáltalán nem normális. Fiatal lány, lehet hogy ennyi volt nála a "nagy szerelem". Sajnos sok csaj van így, hogy fél-1-2 évig tart nála a szerelem, aztán elmúlik. Full érzelmi, impulzív működésű, nélkülözi mindenfajta tartós értékekre való építését egy kapcsolatnak sajna. Amit "érez", az alapján dönt kizárólag.

2021. febr. 23. 23:01
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem, pont ellenkezőleg.

Hosszútávon tervez velem, nehezen éli meg ha a lakásban hagyon 1-2 napra (pl ha anyukámat látogatom).

Meg mindig megjegyzi, hogy milyen jól nézeki, ő milyen szerencsés hogy velem lehet stb...

Nagyon igényli a közelségemet és az érintést, de a szexet nem.

2021. febr. 23. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:
63%

"Mert szerinte a maszturbálás megcsalás még akkor is ha az ő képeire csinálnám."

Ilyen nőt...

Nem ez lenne a normális. Persze van olyan, akinek ennyi igénye van szexre, de nektek régen heti 15 alkalom volt, itt nem ez a helyzet. Mióta változott ez meg? Amikor összeköltöztetek, előbb, később?

2021. febr. 23. 23:05
 4/15 A kérdező kommentje:

Ez a heti 15 nem tartott sokáig, csak kb 10 hónap után történt meg az első randi amikor nem feküdtünk le.

Majd összeköltözés után szintén kicsit lassult és 2020 novemberben állt le erre a tempóra.

(Nem voltam pontos a számokkal. 2019 júlisban jöttünk össze, 2020 szept 1én költöztünk össze)

2021. febr. 23. 23:09
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Megfogott. Becserkészett. Kisajátít, letilt dolgokról.

A heti 15 aktus a beetetés volt. Szerintem innen már nem kell teljesítenie. Utána jönnek szép sorban a babák, a kilók, amiktől egyre messzebb kerülsz a bugyikájától. És még magadhoz sem nyúlhatsz. Ha megcsalod, netán el mered hagyni inged, gatyád elszedi, mert hűtlen lettél.

Nő vagyok ne mégis ez a film pereg a szemeim előtt.

Ha a rejszolás megcsalás úgy, hogy ő nem csinálja veled hülye vagy, hogy stikába csinálod. Menjen már a fenébe.

2021. febr. 23. 23:21
 6/15 anonim ***** válasza:
4%
Ha szereted, elfogadod. Örülj neki, hogy van valakid.
2021. febr. 23. 23:29
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
Jól sarokba szorított téged. Nem nyúlhatsz magadhoz, az megcsalás!!, de szexelni sem hajlandó veled, csak heti egyszer, akkor is csak kényszerből. Hogy tudod te ezt minden szó nélkül eltűrni?
2021. febr. 23. 23:32
 8/15 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, rádunt mert már nem tudsz neki érdekeset mutatni az ágyban.
2021. febr. 24. 01:04
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
21 év és 2 gyerek után is izgalmasabb a szexuális életünk... és ezt nem hencegésnek írom, hanem mert (szerintem) nagyon nem normális a ti helyzetetek. Beszélgess vele, hogy hiányol-e valamit, vagy mit tehetnél, hogy több kedve legyen és/vagy jobban élvezze a szeretkezést. A kommunikáció mindennek az alapja, ez a szexre különösen igaz.
2021. febr. 24. 01:35
 10/15 anonim ***** válasza:
55%

Miért ne lenne normális? Nem lehet mindig minden órában dugni. Innen is látszik mennyire tapasztalatlan vagy, és a hozzászólók többsége is az.

Most ennyire van igénye. Majd változik.

2021. febr. 24. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!