Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek van esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek van esély rá, hogy megboccsásson nekem?😭😭 23.F

Figyelt kérdés

Röviden a barátnőmmel mindketten 23 évesek vagyunk és már a gimiben összejöttünk és már együtt is élünk.

Sajnos volt tegnap egy elég komoly összekapásunk aminek sajnos nagyon durva vége lett.

Nem részletezném mi volt a vita tárgya inkább elmondom mit csináltam.

Azt mondtam neki, hogy jól van akkor baz.zdmeg meg magad te hülye és akkor elővettem a telefonom és felhívtam egy prostit és direkt jó hangosan beszéltem, hogy ő is hallja akkor már nekem esett de már mindent lefixáltam és letettem a telefont akkor ugrált nekem, hogy ezt, hogy merem meg stb stb és, hogy tuti nem megyek el.

Na mondom csak figyelj és elvettem egy csomag gumit akkor próbált ott tartani és azt mondtam neki, hogy kussolj most legalább fogok én is élvezkedni te szex amatőr csak védelmet szívod mindenhol.

Erre elsírta magát és azt mondta akkor menj és basz.ódj meg és sírva a falnál összerogyott és otthagytam.

Aztán mentem a prostihoz kb fél órával előbb érkeztem meg akkor ott várakoztam ácsorogtam de akkor egyszer csak megszólalt bennem valami. Feljött a sok szép közös emlékünk meg, hogy mennyi mindent köszönhetünk egymásnak.

A bűntudatom hatalmas volt és csak az volt bennem, hogy kettőnkel nem lehet így vége.

Végül nem bírtam ezt elviselni és felhívtam a prostit, hogy lemondjam és siettem haza.

Sajnos dugóba kerültem visszafele és így később értem haza és ezért a barátnőm azthitte tuti megvolt minden.

Aggódó tekintettel megérkeztem és rohanok a lakásunk felé és a látvàny borzasztó volt.

Bementem és ugyanott ugyanúgy sírt mint amikor elmentem.

Közeledtem felé de azt mondta ne érjek hozzá ezt teljesen megértettem.

Azt mondta még, hogy takarodjak a lakásból mondtam neki, hogy várjon mert nem minden úgy alakult ahogy gondolod.

Először is elővettem azt a csomag gumit, hogy lássa teljesen érintetlen és elmondtam neki, hogy lemondtam mert nem akarom őt egy ilyen miatt elveszíteni csak hirtelen felindulásból jött ez az egész és nagyon szeretem még ha volt ez az elég nagy vitánk is.

Azt mondta könnyes szemekkel, hogy adjak neki időt átgondolni dolgokat.

Azt mondtam oké akkor addig nem zavarom.

Elmentem egy haveromhoz és most is ott vagyok.

Nemrég hívott fel, hogy holnap jöjjek vissza és beszéljük meg ezt az egészet?

Sztetek mikre számíthatok?

Van esélyem, hogy rendben legyen köztünk minden vagy sztetek a végszót akarja kimondani?

2021. febr. 22. 20:59
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
93%

Te még mentegeted magadat, te féreg. Közös tulajdon, közös blablabla. Szerinted házasság esetén hogy működik? Majd pont azért nem szakít, mert közös tulajdon és a többi.. Hát persze. Csak ezt szajkózod. Ha az én barátom lennél, minden anyagi kárt megérne az, hogy egy ilyen nyomorulttól megszabaduljak, mint te. Anno exem is így járt, azt hitte, sajnálni fogom a pénzt, ezért vele maradok. Hát tévedett.

Ha nem értél volna oda hamarabb, hogy várakozni kelljen, akkor meg is kettyintetted volna a kis k.rvádat,nem lett volna gondolkodás és hatalmas megbánás. Egy sz.rf.aszú senkiházi vagy, aki ezt a lányt nem érdemli meg.

2021. febr. 23. 10:03
 32/55 anonim ***** válasza:
92%
Igen, csináltál egy rosszat, az nem kifejezés, hogy rossz, ez ocsmány. Ez nem megbocsátható, akárhogy is forgatod. Gyakorlatilag a megcsalással zsaroltad meg. Tudod ki f@szt érdekelne a pénz ilyen áron. Üljön a halál a görcsös gyomorral otthon, hogy a kövi balhénál mit fogsz csinálni megint suttyókám. Inkább járkálnék a bíróságra, mint ez. Ha a férjem lenne meg gyerekeim, akkor se nyelném le ezt, maradjunk együtt, mert jaj a gyerekek.
2021. febr. 23. 10:22
 33/55 A kérdező kommentje:

Nos érdekesen alakult a dolog.

Együtt maradunk de egy nagyon nagy ultimátumot kaptam tőle amit nem is fogok félvállról venni.

Azt mondta az elmúlt évek tekintetére illetve mivel nagyon sokszor kiálltunk egymás mellet és mivel nagyon össze van kötve az életünk most az egyszer szemet huny e fölött és ad nekem egy második esélyt de ha mégegy hasonlót csinálok akkor azzal fenyített be, hogy minden ami nekünk közös akkor azt sem fogja hagyni, hogy az ő részét megvegyem hanem odaadja valaki másnak és majd osztoszkodhatok azzal a vadidegennel ebben az esetben.

Szóval érdekesen alakult de nem vagyok pánikba esve mert rajtam múlik, hogy most minden rendben lesz e vagy nem.

Arra reagálva pedig, hogy mi lett volna ha nem úgy alakul, hogy nem kell várakoznom csak annyit reagálnék ha a nagymamám sárga lenne és csilingelne ő lenne a villamos.

Nincs olyan, hogy mi lett volna ha. Ez így alakult és így jött ki a lépés, kész.

2021. febr. 23. 11:08
 34/55 anonim ***** válasza:
88%
#33 Ezekutan mar nem tudom sajnalni a lanyt..de komolyan hogy lehet valaki ennyire naiv?:( Kit erdekel hogy mi volt az elozo evekben, ez tortent es kesz. Benned felmerult a gondolat h megcsalod, nalam ez mar epp eleg lenne, hogy szakitsak veled es elkuldjelek egy melegebb eghaljatra. Arrol nem is beszelve, hogy le amatorozted az agyban levo tudasat..
2021. febr. 23. 11:14
 35/55 A kérdező kommentje:

Na most ne haragudj más a gondolat és más a tett.

A fejünk azért van,hogy a nem normális gondolatainkat ott kiéljük.

És innentől ez már a mi dolgunk.

Azt se tudod, hogy ki de sajnálod.

Azt se tudod, hogyan élünk de sajnálod.

Azt se tudod mennyi sok szép emlékünk van ami miatt egy hirtelen felindulásból jött komoly vita miatt nem akarjuk ezt szétcseszni de sajnálod.

Szállj le a földre

2021. febr. 23. 11:18
 36/55 anonim ***** válasza:
88%
#35 Te nem vagy normalis:) aki mar csak a megcsalasra is gondol, sot felhiv egy prostit, az nekem ne magyarazzon meg semmit..de mindegy, legyetek csak boldogok, lesz meg itt csalodas:)
2021. febr. 23. 11:23
 37/55 anonim ***** válasza:
89%
Kicsit nagy az ego nálad, kérdező. Remélem fordítva a dupláját kapod vissza a csajodtól. Bár sok esze annak sincs. Összeilletek!
2021. febr. 23. 11:28
 38/55 anonim ***** válasza:
92%
Olyan fiatalok vagytok még... és úgy viselkedtek, mintha 20 éve házasok lennétek és lenne egy közös birodalmatok, amit nem lehet szétbontani. Már most látszik, hogy az egész egy kényszerpálya és csak rosszabb lesz. Mindketten a közös anyagi javakat hajtjátok, most a barátnőd azzal zsarolt vissza. Akkor ezentúl ő abban bízik, hogy azért nem fogsz prostikhoz járni, mert félted a pénzed? Te meg minden mozdulatodra ügyelsz majd, nehogy a végén még rosszabb helyzetbe kerülj anyagilag? Milyen kapcsolat ez? A bizalom 0 köztetek, ez világos és érthető. Itt pár éven belül az lesz, hpgy egyikőtök szépen átejti a másikat és szétváltok. Nem való ez a kapcsolat nektek, mert toxikus.
2021. febr. 23. 11:32
 39/55 A kérdező kommentje:

Nem nem a pénzemet féltem most ebből szempontból de ha az ő lakás részét mondjuk teljesen ingyen csak úgy ráírja egy vadidegenre (akár nagyon rossz esetben egy hajléktalanra) akkor megmondom őszintén nem lennék túl boldog mert neki pénze nincs és akkor én kellene álljak mindent telibe úgy, hogy ő meg csak ott van és nem tudnám kirúgni se ő ezzel próbált vissza fenyíteni nem a pénzel.

A másik dolog pedig az, hogy azt mondjátok lesz itt még csalódás.

Szted nem tanultam belőle? Most őszintén 🙃🙃

De majd meglátjuk.

Sajnos előfordul olyan, hogy olyanokat mondunk a másiknak amit nem kéne (még ha nem is feltétlenül ilyen durvát de akkor is)

De akkor is megpróbáljuk rendbe hozni a dolgokat

2021. febr. 23. 12:35
 40/55 anonim ***** válasza:
90%
#39 Oszinten? Nem, nem tanultal belole
2021. febr. 23. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!