Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek van esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek van esély rá, hogy megboccsásson nekem?😭😭 23.F

Figyelt kérdés

Röviden a barátnőmmel mindketten 23 évesek vagyunk és már a gimiben összejöttünk és már együtt is élünk.

Sajnos volt tegnap egy elég komoly összekapásunk aminek sajnos nagyon durva vége lett.

Nem részletezném mi volt a vita tárgya inkább elmondom mit csináltam.

Azt mondtam neki, hogy jól van akkor baz.zdmeg meg magad te hülye és akkor elővettem a telefonom és felhívtam egy prostit és direkt jó hangosan beszéltem, hogy ő is hallja akkor már nekem esett de már mindent lefixáltam és letettem a telefont akkor ugrált nekem, hogy ezt, hogy merem meg stb stb és, hogy tuti nem megyek el.

Na mondom csak figyelj és elvettem egy csomag gumit akkor próbált ott tartani és azt mondtam neki, hogy kussolj most legalább fogok én is élvezkedni te szex amatőr csak védelmet szívod mindenhol.

Erre elsírta magát és azt mondta akkor menj és basz.ódj meg és sírva a falnál összerogyott és otthagytam.

Aztán mentem a prostihoz kb fél órával előbb érkeztem meg akkor ott várakoztam ácsorogtam de akkor egyszer csak megszólalt bennem valami. Feljött a sok szép közös emlékünk meg, hogy mennyi mindent köszönhetünk egymásnak.

A bűntudatom hatalmas volt és csak az volt bennem, hogy kettőnkel nem lehet így vége.

Végül nem bírtam ezt elviselni és felhívtam a prostit, hogy lemondjam és siettem haza.

Sajnos dugóba kerültem visszafele és így később értem haza és ezért a barátnőm azthitte tuti megvolt minden.

Aggódó tekintettel megérkeztem és rohanok a lakásunk felé és a látvàny borzasztó volt.

Bementem és ugyanott ugyanúgy sírt mint amikor elmentem.

Közeledtem felé de azt mondta ne érjek hozzá ezt teljesen megértettem.

Azt mondta még, hogy takarodjak a lakásból mondtam neki, hogy várjon mert nem minden úgy alakult ahogy gondolod.

Először is elővettem azt a csomag gumit, hogy lássa teljesen érintetlen és elmondtam neki, hogy lemondtam mert nem akarom őt egy ilyen miatt elveszíteni csak hirtelen felindulásból jött ez az egész és nagyon szeretem még ha volt ez az elég nagy vitánk is.

Azt mondta könnyes szemekkel, hogy adjak neki időt átgondolni dolgokat.

Azt mondtam oké akkor addig nem zavarom.

Elmentem egy haveromhoz és most is ott vagyok.

Nemrég hívott fel, hogy holnap jöjjek vissza és beszéljük meg ezt az egészet?

Sztetek mikre számíthatok?

Van esélyem, hogy rendben legyen köztünk minden vagy sztetek a végszót akarja kimondani?

2021. febr. 22. 20:59
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
95%
Ez egyszeruen undorito...hogy voltal kepes igy banni azzal a szerencsetlen lannyal? Nekem ilyen pasim lenne ugy kirugdosnam a hazbol..neked nem valo baratno az fix, nagyon remelem, hogy nem bocsat meg neked a baratnod, mert ha igen, akkor jo naiv..
2021. febr. 22. 21:32
 12/55 anonim ***** válasza:
95%
Ez fájt, de nagyon. Kérdező, remélem a lány soha nem bocsát meg neked! Én egy elég temperamentumos, hirtelen nő vagyok, de a párommal soha de soha nem tennék ilyet, pedig mi kifejezetten sokat vitáztunk és ő is mondott nekem sértő dolgokat, sőt, de nem is kísérelt meg soha ilyet. Meg örülj neki, hogy ilyen kis mimózát fogtál ki, sok nő ezért pofon is csapott volna rendesen. Én is. És nem a veszekedés miatt, hanem mert belegázoltál a becsületébe. Egy alávaló kis féregnyúlvány vagy, nem több.
2021. febr. 22. 21:54
 13/55 anonim ***** válasza:
97%
Gyorshívón volt neked a prosti, miközben kapcsolatod van? Mert ez kb. úgy hangzott...
2021. febr. 22. 21:54
 14/55 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha a páromnak megvan egy prosti száma... akkor neki inkább prosti való.

Szerintem ez a történet nagyon gáz, pedig még olyan esküvőn is voltam, ahol a völegény kiverte a balhét és alázta a saját újdonsült feleségét... de ez még annál is szánni valóbb volt!

2021. febr. 22. 22:12
 15/55 A kérdező kommentje:

13.

Természetesen nem.

Csak azért volt ilyen gyors mert régebbről ismerem ezeket az oldalakat haverokkal is hülyültünk régen ezekkel, hogy telefonbetyárkodtunk velük és hamar találtam egy olyat aki tetszett és csak rá kellet nyomjak a számára és hamar fel is vette de nem gyorshívón volt.

Tudom, hogy megaláztam és ez gusztustalan volt tőlem.

Nem mentség de annyit hozzá tenném, hogy ő is nagyon durván beszélt velem amire elvesztettem a fejem és sajnos tényleg még ahhoz képest is sokkal durvábban reagáltam.

De nem véletlenül gondoltam meg magam amikor ott várakoztam.

Nagyon sokat köszönhetünk egymásnak.

Nagyon sokszor megvédtem sokszor még akkor is amikor nem is volt feltétlenül igaza emiatt meg is romlott jó pár emberrel a kapcsolatom. De ő is nagyon sok mindent tett kettőnkért.

Én azért kicsit bízom benne, hogy tovább tudunk menni és mérlegeli a helyzetet.

16 éves korunk óta együtt vagyunk és most egy vitán (még ha ez egy nagyon komoly is volt és nem nem egy olyan dolog ami már ezredjére előjön és fokozatosan leépíti a kapcsolatot hanem egy hirtelen dolog ami után megnyugodnak a kedélyek) remélem nem fog múlni mert végülis a legnagyobb bűnt azt nem követtem el mert rájöttem, hogy bármit is mondtam neki és akármit is csináltam akkor is szeretem.

Plussz ha most azt mondja, hogy vége rengeteg mindent el kell akkor rendezni mert nagyon sok dolgunk közös tulajdonba van.

Még van közös bevételi forrásunk is szóval nem lenne egyszerű ezeket felbontani meg csinálni a huzavonát, hogy kinek mi, hogy és bíróságra ezzel, hogy kinek mit ítélnek megmondom őszintén semmi kedvem menni és sztem neki sem.

Nagyon összekötöttük az életünket ha most véget vetne ennek nagyon sok bonyodalom lenne.

2021. febr. 22. 22:25
 16/55 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem el hogy tényleg valaki ennyire primitív, sötét véglény legyen... A fogaidat szatyorba vitted volna el, ha velem ezt eljátszod. Remélem szegény csajnak megjön az esze
2021. febr. 22. 22:30
 17/55 anonim ***** válasza:
95%
#15 De basszus akit szeretsz azt nem alazol meg ennyire..legyen akarmilyen durva is a vita ilyet szerintem alap, hogy nem csinal az ember a masikkal, foleg nem egy olyannal akit szeretsz..meg mi az, hogy amator az agyban? Ezzel tudod mennyire osszetorhetted?
2021. febr. 22. 22:30
 18/55 anonim ***** válasza:
94%
7 éve vagytok együtt, akkor miért is lenne amatőr? Ha meg nem jó valami, miért nem beszélitek meg? A másik meg, hogy már eleve a megcsalás gondolata sem megbocsátható, nekem itt kuka lenne akárhány év meg munka lenne benne, a lelki nyugalmam nekem többet érne nőként és inkább szétbontanám, mint hogy minden vitánál azon rettegjek, mikor döntesz meg dühből ténylegesen valakit. A bizalmam oda lenne, azt nem tudnád helyrerakni, akármennyire is könyörögnél. Ilyet akkor sem csinálhatsz, ha elveszted a fejed? Ha laposra vered, arra is ez lenne a válasz, ahogy erre is? Vannak dolgok barátom, amire nincs mentség és ezek azok.
2021. febr. 22. 22:41
 19/55 FoxtrotLidérc ***** válasza:
93%

Nyugtass meg kérlek, hogy trollkérdés! Kérlek! Nem bántunk, habizti röhögünk egy sort, és ennyi. Ha ez igaz: Ennek a kapcsolatnak papa, nagyon durván odavágtál. Ledobtad az atomot, hogy konkrétak legyünk. Innentől kezdve lehetetlen megjósolni, hogy mi lesz. A LEGKEVESEBB, hogy őszintén elnézést kérsz, felnősz, és ha esetleg itt már nem is tudsz javítani, a következő kapcsolatodban nem követsz el ilyen ordas nagy f**zságot.

Képzeld magad a lány helyébe! Mit élhetett át szerinted? Ha ő csinált volna veled ilyet, te hogyan élnéd meg? Mit szólnál hozzá? Mit élnél át?

Egy biztos: Ha a "ha a szőnyegen ott egy adag sz*r, nem az a megoldás hogy öntesz mellé egy kis f*st is". Nem a legjobb hasonlat, de remélem átmegy a lényeg.

2021. febr. 22. 22:46
 20/55 A kérdező kommentje:

17.

Igen sajnos tudom

De azért annyit én hozzátennék, hogy az itteni kommentelőket még ha részben igazuk is van de álszentnek tartom.

Mindannyian követünk el hibákat és nagyon sokunkal elő fordul az, hogy sokszor olyan hangnemben beszélsz a szeretteiddel amiben nem kéne meg mondasz olyan dolgokat amik nagyon sértőek.

A másik pedig sok olyan dolog van amit egy ismeretlennek nem nézünk el de ha egy olyan csinálja akivel jóba vagy megpróbálsz azért toleráns lenni vele és megbeszélni.

Nyilván tudom ha nem lennének közös dolgaink meg nem lennénk ennyi ideje együtt meg ha nem kötjük össze ilyen szinten az életünket akkor most itt el sem gondolkozott volna semmin. De ez egy olyan helyzet amit nagyon át kell gondolni.

Valamilyen szinten mindkettőnk érdeke, hogy megmentsük a kapcsolatunkat mert nagyon sokat tettünk bele mindketten.

Egy ilyenbe amibe gyakorlatilag minden közös én ha fordított lett volna a helyzet (bár fura elképzelni de ezt most hagyjuk) én tuti megbocsájtanék.

Én csak akkor szakítanék ha tényleg vagy megcsalt vagy megütne vagy olyan szinten tényleg nem működik már, hogy tényleg nincs miről beszélni.

Nagyon sok ismerősömnek ezért ment tönkre a kapcsolata egyébként mert megromlott a viszonyuk és túl sok idő meg energia lett volna megmenteni meg nem is voltak annyi ideje együtt és ezért továbbálltak.

Igen de ott nem voltak se közös tulajdonok se közös bevételi forrás, nem volt ennyire összekötve az életük mint nekünk.

Mert nekünk olyannyira össze van ezek miatt mintha tényleg házasok lennénk (ha nem jobban) csak nem vagyunk.

2021. febr. 22. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!