Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek van esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek van esély rá, hogy megboccsásson nekem?😭😭 23.F

Figyelt kérdés

Röviden a barátnőmmel mindketten 23 évesek vagyunk és már a gimiben összejöttünk és már együtt is élünk.

Sajnos volt tegnap egy elég komoly összekapásunk aminek sajnos nagyon durva vége lett.

Nem részletezném mi volt a vita tárgya inkább elmondom mit csináltam.

Azt mondtam neki, hogy jól van akkor baz.zdmeg meg magad te hülye és akkor elővettem a telefonom és felhívtam egy prostit és direkt jó hangosan beszéltem, hogy ő is hallja akkor már nekem esett de már mindent lefixáltam és letettem a telefont akkor ugrált nekem, hogy ezt, hogy merem meg stb stb és, hogy tuti nem megyek el.

Na mondom csak figyelj és elvettem egy csomag gumit akkor próbált ott tartani és azt mondtam neki, hogy kussolj most legalább fogok én is élvezkedni te szex amatőr csak védelmet szívod mindenhol.

Erre elsírta magát és azt mondta akkor menj és basz.ódj meg és sírva a falnál összerogyott és otthagytam.

Aztán mentem a prostihoz kb fél órával előbb érkeztem meg akkor ott várakoztam ácsorogtam de akkor egyszer csak megszólalt bennem valami. Feljött a sok szép közös emlékünk meg, hogy mennyi mindent köszönhetünk egymásnak.

A bűntudatom hatalmas volt és csak az volt bennem, hogy kettőnkel nem lehet így vége.

Végül nem bírtam ezt elviselni és felhívtam a prostit, hogy lemondjam és siettem haza.

Sajnos dugóba kerültem visszafele és így később értem haza és ezért a barátnőm azthitte tuti megvolt minden.

Aggódó tekintettel megérkeztem és rohanok a lakásunk felé és a látvàny borzasztó volt.

Bementem és ugyanott ugyanúgy sírt mint amikor elmentem.

Közeledtem felé de azt mondta ne érjek hozzá ezt teljesen megértettem.

Azt mondta még, hogy takarodjak a lakásból mondtam neki, hogy várjon mert nem minden úgy alakult ahogy gondolod.

Először is elővettem azt a csomag gumit, hogy lássa teljesen érintetlen és elmondtam neki, hogy lemondtam mert nem akarom őt egy ilyen miatt elveszíteni csak hirtelen felindulásból jött ez az egész és nagyon szeretem még ha volt ez az elég nagy vitánk is.

Azt mondta könnyes szemekkel, hogy adjak neki időt átgondolni dolgokat.

Azt mondtam oké akkor addig nem zavarom.

Elmentem egy haveromhoz és most is ott vagyok.

Nemrég hívott fel, hogy holnap jöjjek vissza és beszéljük meg ezt az egészet?

Sztetek mikre számíthatok?

Van esélyem, hogy rendben legyen köztünk minden vagy sztetek a végszót akarja kimondani?

2021. febr. 22. 20:59
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
94%
Te egy beteg állat vagy. Szerencsés a csaj, hogy megszabadult tőled.
2021. febr. 22. 21:00
 2/55 anonim ***** válasza:
93%
Remélem van annyi tartása hogy sosem bocsát meg
2021. febr. 22. 21:03
 3/55 anonim ***** válasza:
92%

ez nagyon szánalmas xd

mit érzel ilyenkor kérdező, inkább hagyd szerencsétlen lányt, így megalázni valakit

2021. febr. 22. 21:11
 4/55 anonim ***** válasza:
91%
hat nálad jobbat érdekel az fix, remélem szakít
 5/55 anonim ***** válasza:
87%
beteg
 6/55 anonim ***** válasza:
89%
Remelem kidob mint macskát...
2021. febr. 22. 21:12
 7/55 anonim ***** válasza:
88%
Szakítsatok.
2021. febr. 22. 21:13
 8/55 anonim ***** válasza:
90%
Legalább rájött hogy milyen vagy!Ha van esze kidob a f@szba,ha nincs meg majd megjön....
2021. febr. 22. 21:17
 9/55 A kérdező kommentje:

Azért ez nem olyan egyszerű dolog mert mindenünk közös és mindenbe elég sokat tettünk.

A lakásunk is például közös tulajdonba van 50/50%-ba meg még rengeteg minden.

Tehát ez nem mehet egyről kettőre.

Ha szakít is sok dolgot el kell rendeznünk amíg ténylegesen megszakad közöttünk minden.

2021. febr. 22. 21:22
 10/55 anonim ***** válasza:
91%
Ugye ez kamu? Kérlek, legyen az! Nem akarom elhinni hogy ilyen idiótákkal élek egy bolygón.
2021. febr. 22. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!