Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esèly arra,hogy ez változik valaha?
Ha nem nyílt soha meg neked, akkor honnan tudod, hogy egy "rendes odaadó, jólelkű fèrfi"?
Ezt komolyan kérdem.
Lehet, hogy ennek semmi köze az exéhez. Egyszerűen nem az a típus, aki állandóan lelkizik, áradnak az érzelmei, és ezt meg akarja osztani.
Ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem szeret, kötődik; de ha nem ilyen társra vágysz, akkor valóban nincs értelme.
Úgy èrtem,hogy mindig a kedvembe jár,segít,támogat mindenben ès nem csak velem ilyen hanem mindenkivel a környezetèben. De nyílván èn èrzem azt,hogy ez csak a felszínes ènje. Mèlyebben nem ismertem meg.
Nem beszèl arról,hogy mit szeret,mik a cèljai,sőt arról sem,hogy velem mi a szándèka,közös cèlok soha nem jöttek szóba
Én nő vagyok, de nagyon kevéssé beszélek az érzelmeimről, és engem nagyon zavarba hozna az, hogy ha valaki azt akarná, hogy megnyíljak. Egy egyszerű kérdésre én bármikor tudok felelni, akarok -e gyereket, hogy/hol gondolok élni, szeretek -e utazni, el tudom -e képzelni a jövőt a másikkal stb.
Fiatalok vagytok, 1 év az semmi, pont elég, ha tudod, hogy veled akar lenni, figyelmes, kedves, és jó vele. Egy hétköznapi beszélgetés minden cél nélkül, hogy Timiék babát várnak, Gáborék elköltöztek albérletbe pont elég ahhoz, hogy megismerd, hogy adott szituációban mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!