Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek van esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztetek van esély rá, hogy megboccsásson nekem?😭😭 23.F

Figyelt kérdés

Röviden a barátnőmmel mindketten 23 évesek vagyunk és már a gimiben összejöttünk és már együtt is élünk.

Sajnos volt tegnap egy elég komoly összekapásunk aminek sajnos nagyon durva vége lett.

Nem részletezném mi volt a vita tárgya inkább elmondom mit csináltam.

Azt mondtam neki, hogy jól van akkor baz.zdmeg meg magad te hülye és akkor elővettem a telefonom és felhívtam egy prostit és direkt jó hangosan beszéltem, hogy ő is hallja akkor már nekem esett de már mindent lefixáltam és letettem a telefont akkor ugrált nekem, hogy ezt, hogy merem meg stb stb és, hogy tuti nem megyek el.

Na mondom csak figyelj és elvettem egy csomag gumit akkor próbált ott tartani és azt mondtam neki, hogy kussolj most legalább fogok én is élvezkedni te szex amatőr csak védelmet szívod mindenhol.

Erre elsírta magát és azt mondta akkor menj és basz.ódj meg és sírva a falnál összerogyott és otthagytam.

Aztán mentem a prostihoz kb fél órával előbb érkeztem meg akkor ott várakoztam ácsorogtam de akkor egyszer csak megszólalt bennem valami. Feljött a sok szép közös emlékünk meg, hogy mennyi mindent köszönhetünk egymásnak.

A bűntudatom hatalmas volt és csak az volt bennem, hogy kettőnkel nem lehet így vége.

Végül nem bírtam ezt elviselni és felhívtam a prostit, hogy lemondjam és siettem haza.

Sajnos dugóba kerültem visszafele és így később értem haza és ezért a barátnőm azthitte tuti megvolt minden.

Aggódó tekintettel megérkeztem és rohanok a lakásunk felé és a látvàny borzasztó volt.

Bementem és ugyanott ugyanúgy sírt mint amikor elmentem.

Közeledtem felé de azt mondta ne érjek hozzá ezt teljesen megértettem.

Azt mondta még, hogy takarodjak a lakásból mondtam neki, hogy várjon mert nem minden úgy alakult ahogy gondolod.

Először is elővettem azt a csomag gumit, hogy lássa teljesen érintetlen és elmondtam neki, hogy lemondtam mert nem akarom őt egy ilyen miatt elveszíteni csak hirtelen felindulásból jött ez az egész és nagyon szeretem még ha volt ez az elég nagy vitánk is.

Azt mondta könnyes szemekkel, hogy adjak neki időt átgondolni dolgokat.

Azt mondtam oké akkor addig nem zavarom.

Elmentem egy haveromhoz és most is ott vagyok.

Nemrég hívott fel, hogy holnap jöjjek vissza és beszéljük meg ezt az egészet?

Sztetek mikre számíthatok?

Van esélyem, hogy rendben legyen köztünk minden vagy sztetek a végszót akarja kimondani?

2021. febr. 22. 20:59
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

"7 éve vagytok együtt, akkor miért is lenne amatőr?"

Nem a szexen vesztünk össze ezt már csak dühből hozzá vágtam.

Nem gondoltam komolyan

2021. febr. 22. 23:14
 22/55 anonim ***** válasza:
90%
Soha nem fog benned bízni!
2021. febr. 22. 23:28
 23/55 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%

Tehát álszentek vagyunk... Ragyogó! Akkor lennénk azok, ha ki-ki a maga párját orrba-szájba alázná, téged, kérdező, pedig ezzel egyidőben köpködnénk.

Én sem vagyok szent, nekem is vannak hibáim, én is oda tudok taposni a másiknak. Erre k-vára nem vagyok büszke, nem is azért mondom. Ahogy szerintem minden kommentelő követett el hibát a párkapcsolatában. Gyanítom, engem is beleértve, egyik itteni kommentelőnek sem jutott eszébe ilyen "problémakezelés", mint amit te leműveltél. Ennél jobb alázási módot keresve sem lehet találni, b*szk*. Jó nagy csinnadrattával odadörgölni a másik orra alá, hogy "random nő", akit kb semennyire nem ismersz, mennyivel jobb, szebb, uram bocsá' kívánatosabb. Ezzel egyidőben még az az aspektus is játszik, hogy képes lennél a probléma/konfliktus megoldása helyett inkább ennek a random nőnek pénzt, a KÖZÖS pénzeteket odaadni, hogy henteregjetek egy sort, majd hazamenj mintha mi se volna. 23 évesen azért az embernek több eszének kellene lennie! Ha most ez egy minor problémára, konfliktushelyzetre adott válaszod, akkor joggal gondolhatja a párod: Mi lesz később? Ha teszem azt a párod teszi ugyanezt, neked ez hogyan jön le? Lenne utána kedved vele egy háztartásban élni, egy ágyba befeküdni? Miért mi vagyunk az álszentek? Mire föl?

Elmondom: Közös élet ide vagy oda, egy ilyen után férfiként sem tudnék a nőnek megbocsátani. Mire föl? Hülyeségen összebalhé, és akkor problémamegoldás helyett megy mondjuk ismeretlen random hapsival szanaszét d**atni magát? Utána, mint aki jól végezte dolgát befekszik mellém? Akkor is ha az utolsó pillanatban meggondolja magát? Áruld már el: mégis hogyan érjek hozzá? Hogyan nevezzem partneremnek? Kifejtenéd?

2021. febr. 22. 23:32
 24/55 anonim ***** válasza:
94%
Először is, te egy hatalmas bunkó vagy. Ahogy bántál azzal a lánnyal, az valami minősíthetetlen. Másodszor, nekem a hozzászólásaidból úgy jön le, hogy téged csak a közös tulajdon érdekel, mert arról beszélsz, hogy milyen sok mindent kellene elrendeznetek a közös tulajdonok meg bevételi forrás miatt, meg, hogy nincs kedved bíróságra menni. Az a lány nálad milliószor jobbat érdemel. Ha én lennék a helyében, én páros lábbal rúgnálak ki, az biztos.
2021. febr. 22. 23:52
 25/55 A kérdező kommentje:

Hajj istenem, hogy el kell mondjam, hogy jobban belelássatok a dolgokba na mindegy legyen.

Volt egy fontos dolog neki ahonnan el kellet volna hoznom neki valamit amit elfelejtettem.

Ezek után vagy egy óráig baszo.gatta a fejem, hogy én egy mekkora balf.asz vagyok meg olyan hülye ilyen hülye de ezt nem 2 percig hanem sztem egy óráig simán.

És aztán mindezt megkoronázva még utoljára annyit mondott, hogy ezt még az exe se csesztve volna el (akivel a gimiben szakított utána)

Na ez volt az amire már tényleg ennyire bepipultam és akkor mondtam azt magamban, hogy okés majd akkor az exed akivel a gimiben szakítottál majd megoldja neked a továbbiakat. És ezután jött az amit én mondtam meg a hívás.

És már nem azért de egy második esély sztem járna mindenkinek egy ilyen helyzetben.

7 év után egyszer elborult az agyam ilyen szinten tényleg amúgy meg sosem csináltam ilyet nem ez a jellemző rám.

De amikor felhozta az exét úgy, hogy már gyakorlatilag a gyereket nem is láttuk egyszer se mióta befejeztük a sulit sztem az se volt túl szép tőle.

2021. febr. 22. 23:56
 26/55 anonim ***** válasza:
93%

Nem állszent vagyok, csak volt jópár exem, van férjem is, de soha egyik párom sem alázott meg így! Pedig volt aki nótóriusan csalta az összes nőjét, volt aki mellettem kapcsolatban lett szerelmes másba, és volt aki nem tudod a betegségemmel szembe nézni. De egyikőjük sem alázott meg így, mint ahogy te őt! 😕

Szerintem nem mentegetni kéne magad, hanem elgondolkodni, hogy a közösön túl még tiszteled-e a párod? És ő tisztel-e téged, ha így bele kell taposnotok egymásba?

2021. febr. 23. 00:02
 27/55 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen viselkedés után mégis mit vársz, hogy a nyakadba borul, mintha mi sem történt volna és boldogan folytat mindent veled? Olyan szinten megaláztad, amit senki sem érdemel meg. Fordított esetben te mit szóltál volna, ha a lány mondja azt pl, hogy akkor ő elmegy egy random sráchoz, vagy pl az exéhez, mert vele majd milyen jó lesz, mert te csak amatőr vagy? Hiába is próbálod itt beadni az ártatlant, meg sajnáltatni magad, nem fogsz sok olyan embert találni, aki veled értené egyet. Ezt már alaposan elszúrtad, viseld el a következményeit.
2021. febr. 23. 00:09
 28/55 FoxtrotLidérc ***** válasza:
85%
Hát, apafej, vannak itt gondok... Mindenesetre majd írd meg, hogy mi lett a dolog vége, bár fenntartom azokat, amiket elmondtam. Ezt SOHA, SEMMILYEN körülmények között sem tudom neked elfogadni. Az megint más kérdés, hogy nekem sem esett volna jól egy ilyen exes beszólás. De hogy így felfújtok egy ilyen gyíkf*ngot, az ijesztő.
2021. febr. 23. 00:20
 29/55 A kérdező kommentje:

Nos azt nyilván nem várom el mert azt én is tudom ez nagyon gusztustalan volt de ő is kellet hozzá, hogy ez kijöjjön belőlem nem az ártatlant teszem.

Tudom jól, hogy én vagyok a nagyobb hibás és jobban jàrtam volna ha amíg ilyen ideg vagyok akkor nem ezt csinálom hanem beteszek valami zenét.

De szó nincs arról, hogy azt várom, hogy nyakamba ugorjon.

Na mind1 figyelj azért akkor is ezt a kapcsolatot a fent említett dolgok miatt nem lenne egyszerű lezárni persze nem csak ez van bennem mert akkor is szeretem őt és ezt már nem egyszer bizonyítottam.

Csináltam temérdek mennyiségű jót és most egy nagyon rosszat.

Meglátjuk holnap, hogy hogyan dönt.

Nem tartom elképzelhetetlennek egyik variációt se.

És azzal kapcsolatban pedig, hogy viseljem a következményeit hát mást igazából nem igazán tudok csinálni.

De még kicsit bizakodok (a közös képeink még fent vannak mindenhol és még mindig nincsen fent az egyedülálló státusza hanem az, hogy kapcsolatban van velem).

Hogy ez azért van mert úgy gondolja, hogy folytatni akarja vagy csak szimplán ez egy akkora sokk volt neki, hogy nem is foglalkozott ezzel majd holnap reggel kiderül.

2021. febr. 23. 00:26
 30/55 anonim ***** válasza:
92%
Te egy hatalmas nagy foskupac vagy, lehányva megromlott darált pulykahússal.
2021. febr. 23. 00:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!