Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz jel ha így reagált? 23L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz jel ha így reagált? 23L

Figyelt kérdés
Munkahelyet szeretnék váltani, van is konkrét elképzelés hogy hová mennék. Amikor elmondtam a páromnak aztmondta hogy akkor ennek a kapcsolatnak lőttek mert ott sok férfi dolgozik és biztos találni fogok valaki mást (a mostani munkahelyemen csak 2-3 férfi dolgozik és ők is 40-50 év körüliek). Egyből eszembejutott amikor pár hónapja írt egy régi barátnőm, arra pedig úgy reagált hogy “ha ki akarsz békülni vele jobb ha szakítunk”, mert szerinte ő rossz hatással volt rám. Aztán eszembejutott az is, hogy ha 3 havonta egyszer feltöltök egy képet magamról akkor egyből az jön, hogy kinek mutogatom magam (szoktam vele közös képeket is felrakni, ő nem). Ezek a megjegyzések beleférnek még, vagy ez már rossz egy kapcsolatban? Egyébként ő 32 éves.
2021. febr. 21. 15:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez kérdés?
2021. febr. 21. 15:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rossz jel. Szerintem ennek a kapcsolatnak nem sok jövője van így. Őszintén, te boldog vagy mellette?
2021. febr. 21. 15:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem akarom elhinni és megerősítésre várok.:)
2021. febr. 21. 15:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Van, hogy boldog vagyok. Szeretjük egymást de tudom hogy ez nem elég ahhoz hogy működjön.
2021. febr. 21. 15:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt maximum te szereted ezt az embert. Szerinted normális az, hogy beszól, hogy kinek mutogatod magad?
2021. febr. 21. 15:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Igaz..
2021. febr. 21. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Birtokolni akar téged betegesen, mellé önbizalomhiányos.

Nekem is voltak ilyen félelmeim, nem mondom, hogy kellemes társaság voltam olyankor, de a párom meg is alapozta, mert elengedte a kezem mások előtt, amitől valóban minden önbizalmam elpárolgott. Ő egyébként kitartott mellettem.

Szerintem szabj egy határt, ha nem tartja tiszteletben, ha a hétköznapokat is megmérgezi a bizalmatlansága, ha mindenkit elmar mellőled, akkor jobb lesz neked nélküle. De ha szereted, akkor egy próbát megér.

2021. febr. 21. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Hagyd, hosszú távon le fog korlátozni még jobban. Te szereted őt, ő meg szeret téged KORLÁTOZNI. A kettő nem ugyanaz.

Fel a fejjel, előbb utóbb találsz egy rendes, normális pasit. Nehéz őket megtalálni, de megéri :)

2021. febr. 21. 18:58
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2021. febr. 22. 05:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Hoppáka valaki egy valószinüleg erősen nárcisztikussal van együtt :D de reméljük már nem sokáig.
2021. febr. 22. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!