Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még is mit jelent? Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még is mit jelent? Miért reagált így? Ez most rossz?

Figyelt kérdés

Nagyon beijedtem nem tudom mit gondoljak :(

Az van,hogy van egy fiú és szerelmes vagyok belé.Sosem voltam az a szerelmes típus nem is fiúztam soha nem ölelgettem másokat szóval nem igazán fejeztem ki senkinek a szeretetem egészen mostanáig.

Középsulis vagyok és röpizem,miután vége az edzésnek utánunk jönnek a kosaras fiúk másik iskolából edzeni ott összebarátkoztam az egyikkel mert nagyon tetszett és gondoltam miért ne.Már 1 éve,hogy jó barátok vagyunk és sokszor jött át hozzánk mivel kiderült,hogy 2 utcával lakik messzebb és idősebb is 1 évvel így ha valamit nem tudtam jött és segített.

De a lényeg az,hogy már már majdnem szét estem és nem bírtam magamban tartani a dolgot ,hogy beleszerettem.

Tegnap mikor megvártam az edzésüket és mentünk hazafele már annyira szorított a szívem ,hogy kicsúszott az a szó.

Tehát oda fordultam és rákiabáltam mintha dühös lennék ,hogy szeretlek!!!De jó hangosan. És utána esett le,hogy mit is tettem.De amit nem értek ,az a fiú reakciója volt.Pár másodpercig meg sem tudott szólalni és utána hirtelen folyt a könny a szeméből majd megfordult és elsétált semmit sem mondott.Attól félek,hogy most nagyon utál.Nem válaszol az üzenetre sem és a mai edzésen sem volt ott.Holnap is lesz de még ha eljön is biztos annyira utál,hogy ignorál majd :( Mit tegyek,hogy megbocsájtson? Miért így reagált?Segítsetek.

17 éves a fiú

én 16

2018. jún. 11. 21:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
sanszos hogy ő is beléd van zúgva :)
2018. jún. 11. 22:01
 2/25 A kérdező kommentje:
De akkor miért reagált így?Miért nem válaszol?Miért ment el?Nem értem :( Nem kellet volna mondanom semmit...
2018. jún. 11. 22:04
 3/25 anonim ***** válasza:

mert köpni nyelni nem tudott, mert beléd van zúgva és zavarba jött, lehet már ezerszer el akarta neked mondani ő is csak nem merte. biztos nem vagy közömbös neki ha elsírta magát. sztem holt szerelmes. én erre tippelek.

mit irtál neki a történtek után? mostanáig se irt semmit?

2018. jún. 11. 22:07
 4/25 A kérdező kommentje:

ezt "Szia jössz majd edzésre?"

aztán "Ne haragudj"

és utána inkább már nem zaklattam de meg se nézte.

2018. jún. 11. 22:12
 5/25 anonim ***** válasza:
Nem értem mivel könnyebb akkor kimondani amikor már elbaszhatod a barátságot vele vagy amikor nincs veszteni valód. Ha ő nem szeretett végig akkor barátzónázott és ha barátzónázott akkor onnan nincs kiút. Te basztad el hogy vártál egy évet. Az nem lehet hogy azért sírt mert így elvesztheti az egyik barátját mert így már rossz neki? És ha ő eddig barátként tekintett rád nem fogja magát meggondolni, az elején kelet volna elkezdeni barátságnál többet mutatni mert alapból nem abból áll hogy bevallod neki hanem jeleket mutatsz neki stb. elbasztad ennyi ......
2018. jún. 11. 22:23
 6/25 anonim ***** válasza:
És ha szeret téged akkor elég elbXszott módon reagált , szerintem kicsi az esély.
2018. jún. 11. 22:24
 7/25 A kérdező kommentje:
Írt a csapatból egy fiú,nekik sem válaszol :( Nem tudom,hogy hozzam rendbe.
2018. jún. 11. 22:25
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Lehet az is végülis hogy szívrohamban meghalt....
2018. jún. 11. 22:27
 9/25 anonim ***** válasza:

irj neki hogy "mi baj?"

amúgy ne parázz még csak 2 nap telt el ha jólértem.

2018. jún. 11. 22:28
 10/25 A kérdező kommentje:

ÍRT!!!!holnap már jön de most aludni megy.

Próbáljak meg vele beszélni,holnap?

2018. jún. 11. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!