Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még is mit jelent? Miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még is mit jelent? Miért reagált így? Ez most rossz?

Figyelt kérdés

Nagyon beijedtem nem tudom mit gondoljak :(

Az van,hogy van egy fiú és szerelmes vagyok belé.Sosem voltam az a szerelmes típus nem is fiúztam soha nem ölelgettem másokat szóval nem igazán fejeztem ki senkinek a szeretetem egészen mostanáig.

Középsulis vagyok és röpizem,miután vége az edzésnek utánunk jönnek a kosaras fiúk másik iskolából edzeni ott összebarátkoztam az egyikkel mert nagyon tetszett és gondoltam miért ne.Már 1 éve,hogy jó barátok vagyunk és sokszor jött át hozzánk mivel kiderült,hogy 2 utcával lakik messzebb és idősebb is 1 évvel így ha valamit nem tudtam jött és segített.

De a lényeg az,hogy már már majdnem szét estem és nem bírtam magamban tartani a dolgot ,hogy beleszerettem.

Tegnap mikor megvártam az edzésüket és mentünk hazafele már annyira szorított a szívem ,hogy kicsúszott az a szó.

Tehát oda fordultam és rákiabáltam mintha dühös lennék ,hogy szeretlek!!!De jó hangosan. És utána esett le,hogy mit is tettem.De amit nem értek ,az a fiú reakciója volt.Pár másodpercig meg sem tudott szólalni és utána hirtelen folyt a könny a szeméből majd megfordult és elsétált semmit sem mondott.Attól félek,hogy most nagyon utál.Nem válaszol az üzenetre sem és a mai edzésen sem volt ott.Holnap is lesz de még ha eljön is biztos annyira utál,hogy ignorál majd :( Mit tegyek,hogy megbocsájtson? Miért így reagált?Segítsetek.

17 éves a fiú

én 16

2018. jún. 11. 21:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Varjuk a sztorit!!!!
2018. jún. 12. 20:24
 22/25 A kérdező kommentje:

Na elég nagy kő esett le a szívemről ma :D

A sztori:

Megyünk hazafele suliból 15 percig meg se szólaltunk de én már nem bírtam és hát,hogy is mondjam elkezdtem össze vissza beszélni neki,hogy sajnálom ne haragudjon hülye voltam meg minden.Aztán mikor már kellőképpen beégettem magam ő elnevette magát de borzasztó hangosan én meg csak szomorúan álltam,hogy na nem csak beégtem de még ki is nevet aztán bocsánatot kért amiért nevetett de elmondása szerint aranyos,hogy próbálom menteni a menthetőt.Én meg csak álltam,hogy nem értem a történést aztán mikor ki kacagta magát mondta,hogy sajnálja amiért ennyire aggódtam de nagyon meglepte a dolog amit akkor mondtam neki és nem tudott mit reagálni így kitört rajta a sírás közben nekem a fejemben az játszódott le,hogy na király a hülyeségem miatt sírta el magát.Aztán mondta,hogy igazából ezt a vallomást ő akarta meglépni és azért is lepődött meg ennyire mert amilyen félénk vagyok és nem igazán csípem a kapcsolatokat eléggé meglepte,hogy így kimondtam.Aztán én még mindig álltam ott mint a hülye és csak ennyi volt a fejembe hogy he?mi?nem vágom mivan.Aztán mondta ,hogy nem is akar feleslegesen beszélni és megölelt és mondta,hogy örül amiért ilyen "tökös" vagyok és szeretne elvinni randira én meg csak némán bólogattam mint egy kiskutya mert nem fogtam fel mi történt xD Aztán haza kísért és megölelt mielőtt bementem és mondta,hogy mivel ez lesz az első randim és mivel meg érdemlem olyan tökéletesre fogja tervezni,hogy ne felejtsem el :D Én meg azt se tudtam mit mondjak mert annyira zavarodott voltam és ennyit mondtam jelzem jó hangosan "ÉN MÁR AKAROM A TÖKÉLETES VELED!" xD Ő csak nézett és nevetett aztán mondtam bocsánat és inkább elköszöntem :D Hát igen elég béna vagyok de nagyon megkönnyebbültem.

Nem nagy sztori de a szobában még 10 percig álltam mire eljutott az agyamig,hogy mi is történt :D

Köszönöm a válaszokat!! :)

Szombaton lesz a randi értem jön és a helyszín még titok :D Nem voltam soha randin így nem is tudom,hogy illik viselkedni ott,ha ezzel kapcsolatba tudtok adni tanácsot elfogadnám és jó lenne :D Köszönöm újra a válaszokat!! :)

2018. jún. 12. 20:41
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
Haha, jó történet. Ez egy szép kapcsolat kezdete.
2018. jún. 12. 23:45
 24/25 anonim válasza:
65%

Szia! Nagyon örülök hogy így alakult.

A legfontosabb tanács a randira hogy add önmagad. Ez a legfontosabb. Aztán meg az hogy érezzétek jól magatokat! Csak lazán. Ő is biztos zavarban lesz. Szóval ne aggódj. Csodaszép randit nektek!

18/L

2018. jún. 13. 00:34
 25/25 anonim ***** válasza:
57%
szuper! :)
2018. jún. 13. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!