Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit tudok csinálni hogy a barátnőm kicsit velem is foglalkozzon?
Figyelj, munkamániás emberrel együtt élni az egy életforma. Csak akkor maradj mellette, ha el tudod fogadni, hogy te egy életen át csak második leszel a munkája mögött. Sőt, valószínűleg, ha gyereketek lenne, az is mindig félre lenne dobva a munkája miatt.
Ha te családcentrikus vagy, ill. ilyen társra vágysz, akkor dobd a csajt, nem vagytok egymáshoz valók.
Egyébként ha az elején már megmondta ezt, akkor korrekt volt, nem árult zsákbamacskát.
Megértem hogy nehéz, de légy rá büszke. Több olyan tanár kéne aki a szar fizetés ellenére lelkiismeretesen dolgozik. Mellesleg ez ezzel jár.
Én is azt javaslom hogy fektessetek le szabályokat, mikor, mit és talán könnyebb lesz ha van egy keretrendszer
Te nem dolgozol? Mert az írásodból arra következtetek, hogy egész nap otthon ülsz és várod hogy hazajöjjön a gazdi, hogy megsimogasson.
Vagy neked nincs hobbid? Nem tudod lefoglalni magad? Az elég szomorú
Nyugdíjaztatása előtt a feleségem is középiskolai tanár volt. Nem olyan gyakran, mint a nyelvtanosoknak, de neki is kellett néha-néha odahaza javítani ezt azt. A lyukasórákban nem lehet mindent elintézni. Néha még éjfél után 1 órakor is fenn volt emiatt, ám reggel 8-ra már az iskolában kellett lennie. Szerette a munkáját. Sokszor osztályfőnök volt. Ez külön elfoglaltság (gyér többletfizetéssel). Szervezte a kirándulásokat, színházlátogatásokat stb. Szerette csinálni, szerette a diákjait és azok is őt. Látszik, hogyan viszonyulnak egymáshoz a találkozókon.
Mindezt azért írtam, hogy megerősítsem az előttem írókat abban, hogy a pedagógusi hivatás sok beleadást és otthoni lemondást igényel. Most az egészre még rátesz az, ha a gyerekek nem járnak iskolába...
Kedves Kérdező! Többen ajánlották, hogy beszéljetek a problémádról és húzzatok határt, ki, mit, meddig. Szerintem nem biztos, hogy ez a határvonal-kiszabás működni fog, hiszen a pedagógusnak bármi többletmunka közbe jöhet (Te pedig ragaszkodnál a határvonalhoz). Ekkor jönnének a szóváltások és elhidegülések. Inkább gondoljátok meg, hogy érdemes-e még maradni egymás mellett, vagy kölcsönös belátással, szépen elválni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!